Asus Taichissa on kaksi näyttöä ja QWERTY-näppäimistö

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asus Taichissa on kaksi näyttöä ja QWERTY-näppäimistö
Asus on esitellyt Computex-messuyleisölle normista poikkeavaa tablet-kannettava-hybridiä. Siinä missä muut valmistajat ovat nojautuneet yhteen käännettävään kosketusnäyttöön, on Asus päättänyt lisätä rohkeasti samaan läppäriin kaksi näyttöä ajamaan saman asian.

Asus Taichi on siis muutoin melko tavanomainen läppäri, mutta siinä on kannen molemmin puolin samankokoinen näyttö. Kone muuttuu siis kannettavasta tabletiksi vain laittamalla läppärin kansi kiinni. Luonnollisestikaan tilan vaihto ei aktivoidu välittömästi, vaan mukavuussyistä prosessi vaatii vielä napin painalluksen. Molemmat näytöt perustuvat 11-tuumaiseen tai 13-tuumaiseen Super IPS+ -paneeliin (1920 x 1080 px). Näppäimistö on taustavalaistu.

Sisuksista löytyy Ivy Bridge -suoritin, neljä gigatavua keskusmuistia ja SSD-levy. Windows 8 -tietokoneen reunoilta löytyy pari USB 3.0 -paikkaa, mini-VGA- ja micro-DVI-liitännät ja audiopaikka.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista