Asus julkisti Windows RT -pohjaisen "transformerin"

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asus julkisti Windows RT -pohjaisen "transformerin"
Asus on esitellyt Computex-messuilla Tegra 3 -järjestelmämikropiiriin perustuvaa Windows 8 -tablettia. Android-transformereiden tapaan tabletti voidaan kytkeä sitä varten suunniteltuun näppäimistöön, jolloin kone muuttuu läppäriksi.

Tablet 600 -nimen saaneesta laitteesta löytyy 10-tuumainen ja 1366x768 pikselin IPS+-kosketusnäyttö. Keskusmuistia on varattu kaksi gigatavua, eli tuplasti enemmän kuin Transformer Primessa. GPS:n, kompassiin, gyroskoopin, Wi-Fin, Bluetooth 4.0:n ja kahdeksan megapikselin kameran (edessä 2,0 Mpx) lisäksi tabletista löytyy NFC-yhteensopivuus.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista