Asus esitteli jättimäiseksi tabletiksi muuttuvan AIO-tietokoneen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Asus esitteli jättimäiseksi tabletiksi muuttuvan AIO-tietokoneen
Vaikka Computex-messut alkavat virallisesti vasta huomenna, messuilta jo etukäteen odotettu Windows 8 -laitteiden vyöry on alkanut täydellä teholla jo tänään. Tähän mennessä erityisesti Acer ja Asus on kunnostautuneet erilaisten hybridilaitteiden julkaisuissa.

Ehkä erikoisin tähän mennessä julkaistu yhdistelmälaite on kuitenkin Asuksen uusi AIO-laite (All-In-One), joka massiivisesta koostaan huolimatta on myös tabletti. Laitteen ollessa kiinnittyneenä telakkaan, se hyödyntää telakasta löytyvää tehokasta Ivy Bridge -prosessoria sekä erillistä näytönohjainta.

Enintään kymmentä kosketusta tukeva 18,4 tuuman kokoinen näyttö voidaan kuitenkin nostaa irti telakastaan, jolloin laite siirtyy käyttämään Android 4.0 -käyttöjärjestelmää akkujen varassa. Tablet-tilassa laitteella voi edelleen ohjata varsinaisessa telakassa pyörivää Windows-järjestelmää etäyhteyden avulla.


Asus on ollut vaitonainen tarkemmista yksityiskohdista eikä laitteesta tiedetä esimerkiksi resoluutiota tai sitä, kuinka kauan massiivinen näyttö kykenee toimimaan irrallaan virtaa tarjoavasta telakasta. Myös hinnoittelu on hämärän peitossa ja kyseessä on muutenkin todennäköisesti enemmän proof of concept -tyyppinen laite kuin massamarkkinoille tarkoitettu julkaisu.

Alla The Vergen pikainen esittely laitteesta:

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

pain83
Ompa typerää käyttää tablet puolella Androidia, kun olisivat voineet pitää Win 8 myös silloin pyörimässä ja ei tarvitsisi mitään etäyhteyksiä käytellä.

Kommentoi uutista