Acer toi näytille Windows 8 -ultrabookin ja AIO-tietokoneita

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Acer toi näytille Windows 8 -ultrabookin ja AIO-tietokoneita
Windows 8 -tablettien lisäksi Acer on esitellyt Computexissa samaiseen käyttöjärjestelmään perustuvia All-in-One-tietokoneita ja ultrabookeja.

Ultrabook-tarjonnasta vastaa uudet Aspire S7 -koneet, joita on tarjolla sekä 11-tuumaisena että 13-tuumaisena. Koneista löytyy kosketusnäyttö koosta riippumatta. Vaikka koneiden tarkat tekniset tiedot eivät ole vielä julkista tietoa, niin täysteräväpiirtonäyttö ja Ivy Bridge -suoritin kuuluu vakiovarusteluun. Acer on rakentanut uusiin ultra-kannettaviin uuden Twin Air -järjestelmän, jonka tehtävänä on pitää tietokone huoneenlämpötilassa.
Windows 8 -pohjaiset AIO-koneet sijoittuvat U-mallistoon. Tarjolla on 27-tuumainen Acer Aspire 7600U ja 23-tuumainen Acer Aspire 5600U. Ensinnä mainitusta löytyy tuki 64:lle yhtäaikaiselle kosketukselle. Niveltyvän jalan ansiosta tietokonetta voidaan käyttää normaaliin tapaan tai taittaa näyttöpinta pöydänsuuntaiseksi. Mahdollisuus on myös taittaa näyttö pystysuoraan (katso kuvat). Tarjolla on neljä USB 2.0 -porttia, Blu-ray-asema sekä SD-korttipaikka.

Aspire 5600U on Acerin mukaan maailman ohuin AIO, mutta valitettavasti yhtiö ei maininnut sen paksuutta. Se tukee isomman mallin tapaan täyttä teräväpiirtotarkkuutta ja Dolby Home Theater -tekniikkaa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista