MSI kiusoittelee liukunäytöllä varustetulla ultrabookilla

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (3)

MSI kiusoittelee liukunäytöllä varustetulla ultrabookilla
Intel esitteli aikaisemmin tänä vuonna Letexo-konseptikannettavaansa, jossa Ultrabook-kannettavan näyttö liukuu näppäimistön päälle ja muuntautuu näin kosketuksella toimivaksi tabletiksi. MSI on ilmeisesti päättänyt tehdä oman versionsa Letexosta.

MSI kiusoittelee Computex-messuilla virallisesti julkistettavaa kannettavaa siluettikuvalla, joka näyttää hyvin samankaltaiselta Intelin konseptikannettavan ja Asuksen Transformer Sliderin kanssa. Tiedossa ei ole kuitenkaan mitä käyttöjärjestelmää MSI:n laitteessa käytettäisiin. Voi toki olla mahdollista, että MSI julkaisee mysteerikannettavansa vasta Windows 8:n julkaisun myötä. Microsoftin tabletteihin suunnattu käyttöjärjestelmä on poikinut useita normaalista poikkeavia kannettavia, muun muassa Lenovon ympäri taittuva Ideapad Yoga, sekä Intelin esittelemät konseptit.


Computex-messut alkavat Taipeissa 5. kesäkuuta, ja MSI:n uutukaisen lisäksi luvassa on taas yllin kyllin uusien laitteiden julkistuksia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

baltam
Vai "kiusoittelee likunäytöllä varustetulla ultrabookilla" ?
Eriol
Jep, korjattu oikeaksi.
PJL78
Vuoden ajan halunnu ultrabookia, mutta ajatellut, että tehot eivät riitä vielä omaan käyttöön, toivottavasti uuden sukupolven UB:t pyörittäisi hyvin kaikkia Adoben tuotteita ja FullHD-leffoja, ostaisin ilomielin vanhan pöytäkoneen korvaajan W8:lla.

Kommentoi uutista