Intel esitteli uusia suorittimia Ultrabookeihin

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intel esitteli uusia suorittimia Ultrabookeihin
Intel on julkistanut uusia kannettaville tietokoneille tarkoitettuja suorittimia huhtikuussa esiteltyjen neliydinprosessoreiden jatkoksi. Uusia prosessoreita esiteltiin yhteensä 14 kappaletta, joista neljä on suunnattu Ultrabook-kokoonpanoihin ja kuusi työpöydille.

Computex-messuilla todennäköisesti esiteltävistä Ultrabookeista löytyy Core i5-3317U-, i5-3427U-, i7-3517U- tai i7-3667U-suoritin. Kaikissa on kaksi ydintä ja ne tukevat Hyper-Threading-teknologiaa. TDP-arvo on 17 wattia ja kaikissa on Intel HD Graphics 4000 -näytönohjain. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät alla olevasta kuvasta.

Samalla sirujätti uudisti Ultrabook-spesifikaatioitaan hitusen. Uutta on vaatimus joko USB 3.0- tai ThunderBolt-liitännälle sekä sovellusten nopea latautuminen vaikka järjestelmä olisi aktiivinen jostain muusta syystä. Intelillä halutaan myös Identity Protection- ja Anti-Theft-ominaisuuksien löytyvän tuoreista ultrakannettavista.


Vapaaehtoiseksi valinnaksi Intel jätti kosketusnäytön, erilaisten sensoreiden (GPS, liiketunnistin, kiihtyvyysanturi, valoisuussensori) käyttämisen, Wireless Display -teknologian ja SmartConnectin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista