AfterDawn logo

Samsungin uudet tabletit tulivat Suomeen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Samsungin uusien Galaxy Tab 2 -tablettien myynti on alkamaisillaan Suomessa. Markkinoille tulee seitsemäntuumainen Galaxy Tab 2 7.0 ja kymmenentuumainen Galaxy Tab 2 10.1. Molemmista tulee saataville Wi-Fi ja Wi-Fi+3G-versiot.

Samsung korostaa erityisesti laitteiden hintoja, joita se pitää erittäin kilpailukykyisinä. Teknisesti tabletit eivät ole muuttuneet edeltäjistään kovinkaan paljoa. Seitsemäntuumaisen mallin prosessori on päivitetty tuplaytimelliseen. Uutta on myös HSPA+-yhteensopivuus ja kapasitiivisten näppäinten korvaaminen Android 4.0:n virtuaalisilla painikkeilla. Videotallennus onnistuu nyt 720p:n resoluutiolla. Tabletista löytyy monipuolinen multimediatuki. Hinnoittelu on muuttunut hieman ennakkotiedoista poiketen. Wi-Fi-version suositushinnaksi kerrotaan 299 euroa ja 3G-version suositushinta on 429 euroa.


Suuria teknisiä uudistuksia ei ole tullut myöskään isompaan Galaxy Tab 2:een. Teknisten tietojen perusteella suurin muutos on tapahtunut multimediatuessa. Muotoilu on myös muuttunut. Galaxy Tab 2 10.1:n suositushinnat ovat 449 euroa (Wi-Fi) ja 579 euroa (3G).

3 KOMMENTTIA

root_user1/3

Ensimmäinen tabletti joka tulee talouteen on tämä.

Thor19932/3

Se on aika mielenkiintosta, että SGS III:ssa on enemmän laskentatehoo, kun näissä

Lumikki3/3

Laskentateho ei ole se ainoa asian mitta. Esimerkiksi usein tehokkuus on käntäen verrannollinen akun kestoon. Jos minulta kysytään niin akun kesto ajaa lähes aina yli tehokkuuden. Ainao asia mitä tehokuudelta vaaditaan on että se käyttöliittymä ei tahmaa häiritsevästi. Joka tietysti on käytäjästä riippuvainen mitta eli sille ei ole mitään oikeaa arvoa.

Onko tuossa edes hdmi-liitäntää?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT