Samsungin uudet tabletit tulivat Suomeen

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Samsungin uudet tabletit tulivat Suomeen
Samsungin uusien Galaxy Tab 2 -tablettien myynti on alkamaisillaan Suomessa. Markkinoille tulee seitsemäntuumainen Galaxy Tab 2 7.0 ja kymmenentuumainen Galaxy Tab 2 10.1. Molemmista tulee saataville Wi-Fi ja Wi-Fi+3G-versiot.

Samsung korostaa erityisesti laitteiden hintoja, joita se pitää erittäin kilpailukykyisinä. Teknisesti tabletit eivät ole muuttuneet edeltäjistään kovinkaan paljoa. Seitsemäntuumaisen mallin prosessori on päivitetty tuplaytimelliseen. Uutta on myös HSPA+-yhteensopivuus ja kapasitiivisten näppäinten korvaaminen Android 4.0:n virtuaalisilla painikkeilla. Videotallennus onnistuu nyt 720p:n resoluutiolla. Tabletista löytyy monipuolinen multimediatuki. Hinnoittelu on muuttunut hieman ennakkotiedoista poiketen. Wi-Fi-version suositushinnaksi kerrotaan 299 euroa ja 3G-version suositushinta on 429 euroa.


Suuria teknisiä uudistuksia ei ole tullut myöskään isompaan Galaxy Tab 2:een. Teknisten tietojen perusteella suurin muutos on tapahtunut multimediatuessa. Muotoilu on myös muuttunut. Galaxy Tab 2 10.1:n suositushinnat ovat 449 euroa (Wi-Fi) ja 579 euroa (3G).

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

root_user
root_user
Ensimmäinen tabletti joka tulee talouteen on tämä.
Thor1993
Thor1993
Se on aika mielenkiintosta, että SGS III:ssa on enemmän laskentatehoo, kun näissä
Lumikki
Lumikki
Laskentateho ei ole se ainoa asian mitta. Esimerkiksi usein tehokkuus on käntäen verrannollinen akun kestoon. Jos minulta kysytään niin akun kesto ajaa lähes aina yli tehokkuuden. Ainao asia mitä tehokuudelta vaaditaan on että se käyttöliittymä ei tahmaa häiritsevästi. Joka tietysti on käytäjästä riippuvainen mitta eli sille ei ole mitään oikeaa arvoa.

Onko tuossa edes hdmi-liitäntää?

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4997 Vapaata keskustelua
Thunderbird/Gmail ongelma 14 Windows -ongelmat
Yleistä keskustelua asian vierestä 103 Vapaata keskustelua
Muistin lisääminen tietokoneeseen. Mitä huomioon? 4 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1142 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Mitä tarkastaa/päivittää uuteen valmiiseen konepakettiin. 1 Uutta tietokonetta ostamassa
PlayStation 5 -saatavuus 1 Playstation (PS4 ja PS5)
Videoketju 402 Vapaata keskustelua
Uudet / mielenkiintoiset sovellukset 2 Yleistä keskustelua kännyköistä
Perseilyketju. 2194 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä