Intel työstää neliytimistä Ivy Bridge -prosessoria ilman näytönohjainta

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Intel työstää neliytimistä Ivy Bridge -prosessoria ilman näytönohjainta
Intel aikoo julkaista uuden Ivy Bridge -prosessorin, josta on poistettu käytöstä integroitu näytönohjain. Turkkilaisen Donanim Haber -sivuston mukaan kyseessä on neliytiminen Core i5-3350P, joka on tarkoitus julkiasta syksyn aikana.

Prosessorin neljä ydintä toimivat 3,1 GHz:n taajuudella ja Turbo Boostin avulla nopeus nousee enimmillään 3,3 GHz:n. Muiden Core i5 -mallien tapaan Core i5-3350P ei tue Hyper Threading -tekniikkaa. Sirulta löytyy 6 megatavua L3-välimuistia.

Integroidun näytönohjaimen poistaminen mahdollistaa sirun TDP-arvon laskemisen 69 wattiin. Core i5-3350P on todennäköisesti kerroinlukittu. Intelin aiemmin julkaissut ilman näytönohjainta Sandy Bridge -arkkitehtuuriin perustuvat Core i5-2380P - ja Core i5-2450P -mallit.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

hannibal_pjv
Ja näin saataisiin myyntiin prossat, joissa GPU olisi lähes kokonaan sökö? Waste not want not...

Kommentoi uutista