Thermaltake julkaisi pelihiiren irrotettavalla tuulettimella

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Thermaltake julkaisi pelihiiren irrotettavalla tuulettimella
Thermaltake on ratkaissut pelatessa hikoilevan hiirikäden ongelman yksinkertaisella tavalla. Tt eSPORTS -brändin alla julkaistu BLACK Element Cyclone Edition hiiri sisältää irrotettavan tuulettimen, joka puhaltaa ilmaa hiirikädelle.

Tuuletin puhaltaa ilmaa jopa 6000 RPM nopeudella, mutta pienestä koosta johtuen ilmaa liikkuu vain 2,7 CFM (kuutiojalkaa minuutissa), joka todennäköisesti silti riittää käden viilentämiseen hikisemmässäkin tilanteessa. Huolimatta propellin huimasta pyörimisnopeudesta, Thermaltaken mukaan tuulettimen melutaso on enimmillään 21,7 dB, mikä peittyy helposti taustameluun.

Tuuletinta lukuun ottamatta kyseessä on jo aiemmin julkaistu BLACK Element -hiiri. Sen laser-sensori toimii 6500 DPI tarkkuudella ja painoa voi säätää mieleisekseen mukana toimivilla lisäpainoilla. Lisäksi hiiren pintamateriaalina on käytetty "armeijatason kumipinnoitetta", jonka luvataan tarjoavan pitävän otteen kaikissa tilanteissa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

sidrend
sidrend
Aika mielenkiintoinen, olis hauska päästä kokeilemaan.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Elokuvia 24 Vapaata keskustelua
Uusi läppäri opiskelijalle 2 Uutta kannettavaa ostamassa
Android 10, OP mobiili ja koko näytön tila? 4 Android -keskustelu
Biisiketju 4477 Vapaata keskustelua
USB adapteri kovalevyyn 7 Kannettavat tietokoneet
Hp kannettava Win 10 Videoeditori ei toimi 15 Kannettavat tietokoneet
Onko hyvä paketti? 2 Uutta tietokonetta ostamassa
car x drift ongelma 4 PC:n pelit
uusi kone valmis "pikkuputiikki" mielipiteitä 3 Uutta tietokonetta ostamassa
Huawei 4g ja sen perään ubiquitin reitittimiä ja yhteiset toimimaan 3 WLAN ja lähiverkot
Näytä lisää viestejä