Blizzard kiistää huhut Diablo III hakkeroinneista

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Blizzard kiistää huhut Diablo III hakkeroinneista
Blizzardin mukaan netissä liikkuvat huhut Diablo III:n ja Battle.net-palvelun tietomurroista ovat perättömiä ja palvelun tietoturva on kunnossa. Virallisen kannanoton mukaan yksittäisten käyttäjätilien murrot lisääntyvät aina uusien isojen julkaisujen yhteydessä ja sama ilmiö on Blizzardin mukaan havaittu aiemminkin esimerkiksi uusien World of Warcraft -päivitysten yhteydessä.

Battle.netin foorumeille lähetetyissä viesteissä selvitetään tarkemmin yhtiön tietoturvakäytäntöjä. "Olemme suhtautuneet asiaan äärimmäisen vakavasti alusta saakka ja pyrimme jokaisen tapauksen kohdalla selvittämään missä tilanteessa ja kuinka käyttäjätili on jounut vääriin käsiin", kertoo Bashiok-nimimerkillä esiintyvä Blizzardin työntekijä.

Bliizardin mukaan viitteitä laajemmista tietomurroista ei ole tähän mennessä löydetty. "Kaikista väitteistä huolimatta emme vielä ole törmänneet tilanteeseen, jossa joku olisi saanut toisen käyttäjätilin hallintaansa muilla keinoin, kuin kirjautumalla sisään toisen salasanaa käyttäen", Bliizardilta vakuutetaan.

Blizzard kehottaa käyttäjiä hyödyntämään yhtiön tarjoamia Battle.net Authenticator - ja Battle.net Mobile Authenticator -sovelluksia käyttäjätilin turvallisuuden hallintaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille