Nvidia aikoo julkaista GeForce GTX 680M -mobiilinäytönohjaimen Computex-messuilla

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Nvidia aikoo julkaista GeForce GTX 680M -mobiilinäytönohjaimen Computex-messuilla
Nvidia aikoo esitellä ensimmäistä GK104-piiriä käyttävää mobiilinäytönohjainta Computex 2012 -messuilla Taipeissa 5.-9. kesäkuuta.

Nvidia GeForce GTX 680M perustuu työpöytä-GTX 680:n tavoin GK104-piiriin, mutta mobiiliversiossa CUDA-ytimiä on vain 744, eli alle puolet työpöytäversioon nähden. Sen sijaan GDDR5-muistia voi olla parhaimmillaan 4 gigatavua. Nvidian tehokkain mobiilipiiri kuluttaakin parhaimmillaan jopa 100 W tehoa, mutta vastineeksi GTX 680M lyö myös tauluun hyvät suorituskykylukemat.

Chiphell-verkkosivustolle on eksynyt kuva mobiilipiiristä, joka vaikuttaisi olevan A2-revision testikappale. 3DMark 11 -testin perusteella piiri on 37% nopeampi kuin GeForce GTX 670M, joka perustuu vanhempaan Fermi-arkkitehtuuriin.

Piiri julkaistaan virallisesti Computex 2012 -messuilla kesäkuussa, ja tulee todennäköisesti löytymään vaihtoehtona kustomoituja kannettavia valmistavien putiikkien, kuten Dellin Alienwaren, valikoimista.

1 kommentti

zipperi
768 ydintä kai kuitenkin.

zipper

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille