Uusi artikkeli: Diablo III suorituskykytestissä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Uusi artikkeli: Diablo III suorituskykytestissä
Tänä yönä julkaistaan viimein Diablo-pelisarjan kolmas osa. Edellisestä Diablo-julkaisusta on kulunut jo kymmenen vuotta. Beta-version perusteella myös sarjan kolmas osa tulee tarjoamaan viihdykettä pitkäksi aikaa.

Tom's Hardware testasi ennnen pelin julkaisua millaisella pelikoneella on syytä varustautua kun aloittaa taistelun Diabloa vastaan. Tulosten perusteella vaikuttaisi siltä, että Diablo päästää vanhemmallakin koneella pelaavat suhteellisen helpolla eikä täyteen resoluutioon ja kaikkiin grafiikoihin vaadinta viimeisintä tehomyllyä.

Testissä oli mukana 12 eri näytönohjainta alkaen halvimmasta budjettiluokasta aina valmistajien huippumalleihin saakka sekä muutama kahden kortin kokoonpano. Prosessoripuolelta testattiin Phenom II -malleista Core i5-2500K:n.

Vaikka Diablo pyörii melko vaatimattomallakin raudalla, ihan kaikki testin näytönohjaimet eivät pelaamiseen sovellu.


Diablo III suorituskykytestissä

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

arcanix
Amd 1100T + Radeon 7850 + 4GB ram, rulla täysillä resoilla erittäin liukkaasti.

Kommentoi uutista