Asuksen uusi Ultrabook paljastui - 1080p IPS-paneeli ja Nvidian näytönohjain

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Asuksen uusi Ultrabook paljastui - 1080p IPS-paneeli ja Nvidian näytönohjain
Intelin uusien Ivy Bridge -suorittimien myötä tulossa on kavalkadi uusia kannettavia jokaiselta valmistajalta, mutta vähävirtaisia Ultrabookeja joudutaan odottelemaan vielä tovi. Tästä huolimatta Engadget on saanut käsiinsä Asuksen tulevan Zenbookin, josta löytyy entistä laadukkaampi näyttö ja Nvidian erillisnäytönohjain.

ASUS Zenbook UX32VD on varustettu 13" 1080p IPS-paneelilla, mikä on selvä parannus tällä hetkellä Zenbookissa olevaan 1600x900-resoluutioiseen TN-paneeliin verrattuna. Aiemmin 1080p-paneeleita tässä kokoluokassa on saanut vain Sonyn huippukaliissa Z-sarjassa.
UX32VD turvautuu hybridikiintolevyyn SSD-aseman sijaan, mikä on tehnyt siitä hieman paksumman kuin nykyinen UX31A. Tämän ansiosta mukaan on kuitenkin saatu mahdutettua vielä Nvidian GT620M -näytönohjain, jonka pitäisi olla jossain määrin tehokkaampi kuin Ivy Bridgen integroitu grafiikkaohjain.

Tarkempia tietoja kannettavasta tai sen hinnasta ei ilmeisesti saatu, mutta julkaisu tapahtunee todennäköisesti lähikuukausina, ja parantuneista spekseistä joutunee myös maksamaan entistä enemmän. Nykyinen Zenbook irtoaa Suomesta n. 1100 euron hintaan.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

baltam
baltam
Vihdoinkin! Verkkokauppa.com -liikkeessä taannoin etsiskelin itselle sopivaa läppäriä ja kymmenistä esillä olleista (toinen toistaan tehokkaammilla prossuilla ja näytönohjaimilla varustetuista) ainoastaan jossain Asuksen kosketusnäytöllisessä (tabletti taisi olla) oli kunnollinen näyttö.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hyvät tarjoukset-ketju 1150 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
HP:n kannettava, Windows hakukenttä ei toimi 2 Kannettavat tietokoneet
Biisiketju 5083 Vapaata keskustelua
Windows 11 - Keskustelu 144 Windows -ongelmat
Finelite.org trackeri 5 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Mitä pelejä pelaat? 9 PC:n pelit
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 8 Vapaata keskustelua
C kasetilta musaa läppäriin 15 Mediasoittimet
Päivitystä vai uutta? 8 Uutta tietokonetta ostamassa
Teams sovellus 3 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä