Asuksen uusi Ultrabook paljastui - 1080p IPS-paneeli ja Nvidian näytönohjain

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Asuksen uusi Ultrabook paljastui - 1080p IPS-paneeli ja Nvidian näytönohjain
Intelin uusien Ivy Bridge -suorittimien myötä tulossa on kavalkadi uusia kannettavia jokaiselta valmistajalta, mutta vähävirtaisia Ultrabookeja joudutaan odottelemaan vielä tovi. Tästä huolimatta Engadget on saanut käsiinsä Asuksen tulevan Zenbookin, josta löytyy entistä laadukkaampi näyttö ja Nvidian erillisnäytönohjain.

ASUS Zenbook UX32VD on varustettu 13" 1080p IPS-paneelilla, mikä on selvä parannus tällä hetkellä Zenbookissa olevaan 1600x900-resoluutioiseen TN-paneeliin verrattuna. Aiemmin 1080p-paneeleita tässä kokoluokassa on saanut vain Sonyn huippukaliissa Z-sarjassa.
UX32VD turvautuu hybridikiintolevyyn SSD-aseman sijaan, mikä on tehnyt siitä hieman paksumman kuin nykyinen UX31A. Tämän ansiosta mukaan on kuitenkin saatu mahdutettua vielä Nvidian GT620M -näytönohjain, jonka pitäisi olla jossain määrin tehokkaampi kuin Ivy Bridgen integroitu grafiikkaohjain.

Tarkempia tietoja kannettavasta tai sen hinnasta ei ilmeisesti saatu, mutta julkaisu tapahtunee todennäköisesti lähikuukausina, ja parantuneista spekseistä joutunee myös maksamaan entistä enemmän. Nykyinen Zenbook irtoaa Suomesta n. 1100 euron hintaan.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

baltam
Vihdoinkin! Verkkokauppa.com -liikkeessä taannoin etsiskelin itselle sopivaa läppäriä ja kymmenistä esillä olleista (toinen toistaan tehokkaammilla prossuilla ja näytönohjaimilla varustetuista) ainoastaan jossain Asuksen kosketusnäytöllisessä (tabletti taisi olla) oli kunnollinen näyttö.

Kommentoi uutista