AfterDawn logo

Nvidia GeForce GTX 670 minikokoisella piirilevyllä?

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

Nvidia julkaisi vastikään jättikokoisen GeForce GTX 690 -näytönohjaimen kahdella piirillä, mutta useimpia lukijoita kiinnostanee enemmän Nvidian halvemman pään tuotteet. Fudzilla-verkkosivuston mukaan GeForce GTX 670 julkaistaan 10. toukokuuta, joten odotus ei ole pitkä.

Verkkoon on tällä kertaa tarttunut kuva GeForce GTX 670:n piirilevystä, joka vaikuttaa ennätyslyhyeltä aikaisempiin tämän hintatason kortteihin verrattuna. Ilmeisesti GeForce GTX 670:n referenssijäähdytys yltää yli piirilevyn, ja lisävirtaliittimet on sijoitettu poikkeuksellisesti tuulettimen etupuolelle.

Nvidian GeForce GTX 670 päätyi jo kuviin viime viikolla, ja sittemmin siitä on julkaistu myös ensimmäinen arvostelu Tweaktown-verkkosivuston puolesta. Tweaktownin ja Nvidian väliset suhteet ovat olleet jo pitkään retuperällä, ja näin Tweaktown ei ole myöskään Nvidian salassapitosopimuksen alla, ja ovat saaneet arvostelukorttinsa ilmeisesti nimeltämainitsemattomalta sopimusvalmistajalta, jota ei kiinnosta Nvidian haluttomuus yhteistyöhön Tweaktownin kanssa.


Arvostelun perusteella GeForce GTX 670 olisi keskimäärin vain 5-10% hitaampi kuin GeForce GTX 680. Jos Tweaktownin tulokset pitävät paikkansa, saattaa GTX 670:stä tulla todella suosittu kortti, edellyttäen että Nvidia hinnoittelee sen selvästi alemmaksi kuin GTX 680:n.

2 KOMMENTTIA

MoZar1/2

Hyvältä kuulostaa.. Jonkin aikaa jo odoteltu tuota korttia saapuvaksi :P

_kooma_2/2

Tuohon vielä jokin pieni vesiblokki niin aikas mielenkiintoinen kapistus, noita menis pieneenkin kippaan vaikkapa SLI:hin, jos ja kun vielä kellottuvat GTX 680 tasolle, ollen tietty edullisempia, niin asiallisen kortin ovat saamassa ulos. Itseäni ainakin kiinnostaa ainakin enemmän tämän kokoiset kuin ne puolenmetrin halot joita viimevuosina ollaan saatu nähdä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT