Nvidia GeForce GTX 670 minikokoisella piirilevyllä?

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Nvidia GeForce GTX 670 minikokoisella piirilevyllä?
Nvidia julkaisi vastikään jättikokoisen GeForce GTX 690 -näytönohjaimen kahdella piirillä, mutta useimpia lukijoita kiinnostanee enemmän Nvidian halvemman pään tuotteet. Fudzilla-verkkosivuston mukaan GeForce GTX 670 julkaistaan 10. toukokuuta, joten odotus ei ole pitkä.

Verkkoon on tällä kertaa tarttunut kuva GeForce GTX 670:n piirilevystä, joka vaikuttaa ennätyslyhyeltä aikaisempiin tämän hintatason kortteihin verrattuna. Ilmeisesti GeForce GTX 670:n referenssijäähdytys yltää yli piirilevyn, ja lisävirtaliittimet on sijoitettu poikkeuksellisesti tuulettimen etupuolelle.Nvidian GeForce GTX 670 päätyi jo kuviin viime viikolla, ja sittemmin siitä on julkaistu myös ensimmäinen arvostelu Tweaktown-verkkosivuston puolesta. Tweaktownin ja Nvidian väliset suhteet ovat olleet jo pitkään retuperällä, ja näin Tweaktown ei ole myöskään Nvidian salassapitosopimuksen alla, ja ovat saaneet arvostelukorttinsa ilmeisesti nimeltämainitsemattomalta sopimusvalmistajalta, jota ei kiinnosta Nvidian haluttomuus yhteistyöhön Tweaktownin kanssa.


Arvostelun perusteella GeForce GTX 670 olisi keskimäärin vain 5-10% hitaampi kuin GeForce GTX 680. Jos Tweaktownin tulokset pitävät paikkansa, saattaa GTX 670:stä tulla todella suosittu kortti, edellyttäen että Nvidia hinnoittelee sen selvästi alemmaksi kuin GTX 680:n.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

MoZar
MoZar
Hyvältä kuulostaa.. Jonkin aikaa jo odoteltu tuota korttia saapuvaksi :P

---MoZar---

_kooma_
_kooma_
Tuohon vielä jokin pieni vesiblokki niin aikas mielenkiintoinen kapistus, noita menis pieneenkin kippaan vaikkapa SLI:hin, jos ja kun vielä kellottuvat GTX 680 tasolle, ollen tietty edullisempia, niin asiallisen kortin ovat saamassa ulos. Itseäni ainakin kiinnostaa ainakin enemmän tämän kokoiset kuin ne puolenmetrin halot joita viimevuosina ollaan saatu nähdä.

Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Miksi selain yrittää kameraa käyttää? 8 Ajuri- ja softaongelmat
Windows 10 - Keskustelu 1215 Windows -ongelmat
Windows 11 - Keskustelu 5 Windows -ongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1103 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 52 PC:n pelit
Biisiketju 4702 Vapaata keskustelua
Kovalevy koneeseen 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Latausjohto irti vai ei? 10 Kannettavat tietokoneet
Audacity, äänen parantaminen. 2 Ajuri- ja softaongelmat
Saako n. 700 eurolla kevyeen pelaamiseen soveltuvaa läppäriä? 7 Uutta kannettavaa ostamassa
Näytä lisää viestejä