Nvidia GeForce GTX 670 julkaistaan pian - MSI:n malli vuoti verkkoon

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidia GeForce GTX 670 julkaistaan pian - MSI:n malli vuoti verkkoon
Nvidian GeForce GTX 680 on saanut edustaa vihreää leiriä jo kuukauden päivät ainoana 600-sarjan näytönohjaimena. Vastikään julkaistu GTX 690 on vihdoin tulossa korjaamaan asiaa, joskin väärästä päästä hintahaitaria. Viimeisimpien tietojen mukaan Nvidia on kuitenkin pian tuomassa seuraavan GK104-piiriin perustuvan näytönohjaimen, GeForce GTX 670:n, markkinoille.

GeForce GTX 670:n julkaisun odotetaan tapahtuvan pian, tosin kyseessä lienee edelleen pääosin paperijulkaisu, ja korttien kunnollinen saatavuus jäänee kesäkuulle. Julkaisusta kertoo myös ensimmäiset kuvat MSI:n GeForce GTX 670 -kortista, joka on ilmeisesti saapunut jo jälleenmyyjille Aasiassa.
Nvidialla huhutaan olevan ongelmia tuotantomäärien lisäksi GK104-piirin saantojen kanssa, minkä takia GTX 680 -korttien saatavuus on ollut tähän asti vähäistä. Tästä johtuen Nvidian uskotaan julkaisevan GK104-piiristä GTX 680:n lisäksi kaksi leikattua versiota, GTX 670 ja 660 Ti. GTX 670 asettuu todennäköisesti kilpailemaan AMD:n Radeon HD 7950:n kanssa, ja korvaa markkinoilta poistuvan GeForce GTX 580:n.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista