AfterDawn logo

AMD esitteli A10-4600M APU-suorittimen grafiikkasuorituskykyä

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

AMD on esitellyt Koreassa massamarkkinoille suunnattuihin kannettaviin tarkoitetun A10-4600M -piirin grafiikkatehoja. AMD:n mukaan integroitu 7660G on lähes yhtä nopeakuin Nvidian GT 550, ja yhdistettynä Radeon HD 7670 -erillispiiriin, suorituskyky kasvaa parhaimmillaan 75%.

Koreankielisten diojen perusteella AMD:n uusin prosessori on 29% nopeampi CPU:n osalta Llanoon verrattuna, grafiikkasuorituskyvyn ollessa 56% parempi ja tehonkulutuksen 10% pienempi.

AMD:n Trinityn julkaisua on huhuttu toukokuun puolivälille, mutta julkistus saattaa venyä myös kesäkuun puolelle. AMD on kuitenkin maininnut, ettei sen kaksiytimisten prosessoreiden julkaisussa kuluisi pitempään kuin Intelin, jonka huhutaan myös julkaisevan loput Ivy Bridge -suorittimet viimeistään kesäkuussa.

2 KOMMENTTIA

hannibal_pjv1/2

Noh, kunhan tuosta saadaan oikeita testejä ulos... 29% ei kuulosta pöllömmältä CPU:n osalta, mutta mutta onko tuo sitten multicore tulos? Voisi kuvitella. Mitenkä pärjää yhtä ydintä rasittavissa testeissä. Graffapuolen petraukset pitänevät todennäköisemmin paikkaansa, tai ainakin niitä on helpompi verrata.

Tomppa122/2

Originally posted by hannibal_pjv:

Mitenkä pärjää yhtä ydintä rasittavissa testeissä.


29%?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT