Microsoft julkaisee uuden esiversion Windows 8:sta kesäkuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Microsoft julkaisee uuden esiversion Windows 8:sta kesäkuussa
Microsoft aikoo julkaista kolmannen esiversion kehitteillä olevasta Windows 8 -käyttöjärjestelmästä kesäkuun alussa. Käyttöjärjestelmän odotetaan valmistuvan tämän vuoden syksyn aikana.

Uuden esiversion julkaisusuunnitelmista kertoi Microsoftin Windows-pomo Steven Sinofsky kehittäjille suunnatussa tilaisuudessa Japanissa. Asiasta tiedotettiin laajemmalle yleisölle Twitterin kautta. Aiemmat Windows 8 -esiversiot Microsoft on julkaissut helmikuun lopulla (Consumer Preview) ja syyskuussa (Developer Preview).

Windows 8 tulee olemaan Microsoftin ensimmäinen todellinen yritys levittäytyä perinteisistä tietokoneista taulutietokoneiden puolelle. Tämän vuoksi käyttöjärjestelmästä julkaistaan x86-prosessoreille tarkoitettujen versioiden lisäksi myös ARM-versio. Microsoft kertoi tulevan käyttöjärjestelmän eri versioista viime viikolla.

Muistathan vierailla Windows 8 -keskustelualueillamme, josta löydät vinkkejä ja kokemuksia Windows 8:n käytöstä.

Kommentoi uutista