Uusi artikkeli: Vaihtavatko AMD:n Radeon HD 7000 -ohjaimet kuvanlaadun suorituskykyyn?

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Vaihtavatko AMD:n Radeon HD 7000 -ohjaimet kuvanlaadun suorituskykyyn?
Kun Tom's Hardwaren Don Woligroski testasi AMD:n Radeon HD 7800 -sarjan ohjaimia, tuloksissa havaittiin erikoisia kuvanlaadun eroja uuden sukupolven ohjainten ja vanhempien 6000-sarjan ohjainten välillä. Uudemmilla näytönohjaimilla monessa uudemmassa pelissä tekstuureiden laatu oli vanhempi ohjaimia heikompi.

Woligroski päätti perehtyä asiaan tarkemmin. Tässä artikkelissa käydään läpi millaisia ongelmia ohjaimissa havaittiin ja onko niillä vaikutusta suorituskykyyn. Myös AMD kommentoi Tom's Hardwaren löydöksiä.

Testien perusteella on selkeästi havaittavissa, että GCN-arkkitehtuuriin perustuvien Radeon HD 7000 -sarjan ohjainten tuottama tekstuurien laatu ei pärjää aiemmille Radeon-sukupolville tai Nvidian GeForce-korteille. Kuten artikkelin loppupuolelta voi lukea, tarinalla oli kaikesta huolimatta onnellinen loppu.

Vaihtavatko AMD:n Radeon HD 7000 -ohjaimet kuvanlaadun suorituskykyyn?

Kommentoi uutista