Microsoftin lähiajan suunnitelmat vuotivat verkkoon

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Microsoftin lähiajan suunnitelmat vuotivat verkkoon
Hollantilainen ohjelmistoalan yrittäjä Maarten Visser on julkaissut Microsoftin lähiaikojen roadmapin julkisuuteen. Visser pääsi tietoon käsiksi Microsoftin Hollannin yksikön julkaiseman uutiskirjeen kautta.

Windows Phonen aikataulutuksessa lokakuun paikkeille on laitettu merkintä "Future Investments". Mobiilialustan uuden version julkaisun on odotettu tapahtuvan näihin aikoihin. Uusi versio on tarkoitus julkaista vuosittain ja lokakuun tienoilla ensimmäisten Mango-puhelinten julkaisusta tulee kuluneeksi vuosi.

Microsoftin Office-paketin julkaisuajankohta on maaliskuu 2013 (RTM). Windows 8 -käyttöjärjestelmästän kehityksen aikataulusta ei ollut mainintaa, mutta uusi versio Internet Explorer -selaimesta julkaistaan kesällä.

Visser kertoo YouTube-videolla tarkemmin miten hän pääsi tietoon käsiksi.
Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista