Intel esitteli Ultrabookia liukuvalla näytöllä

Kirjoittaja Panu Roivas,

Intel esitteli Ultrabookia liukuvalla näytöllä
Intel esitteli Pekingin Intel Developer Forum-tapahtumassa suunnitelmiaan tulevaisuuden Ultrabook-kannettaville, ja demottavana oli muun muassa liukuvalla näytöllä varustettu mallikappale.

Intelin Letexo ei ehkä ole tämän hetken ainoa tabletiksi kääntyvä kannettava, mutta ratkaisuna se on ehkä eleganteimmasta päästä, sillä liukuvalla näytöllä varustettu kannettava piilottaa näppäimistön, eikä sitä tarvitse kääntää ympäri, kuten nykyisiä tablet-kannettavia.

Letexo käyttää Asuksen Eee Pad Sliderin tapaan saranaa, jonka ansiosta näyttö saadaan painettua suoraan näppäimistön päälle. Intelin demokappale on melko vakuuttavan oloinen, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa tuleeko yksikään OEM-valmistaja tekemään sen pohjalta tuotetta markkinoille.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista