Intel esitteli näkemyksensä Windows 8 -tableteista

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intel esitteli näkemyksensä Windows 8 -tableteista
Widows 8:n julkaisu on tärkeä etappi Intelille, sillä se tarjoaa yhtiölle erinomaisen mahdollisuuden tunkeutua mukaan tablet-markkinoille. Yhtiö onkin julkaissut listan ominaisuuksista, joita se toivoo Intel-pohjaisilta Windows 8 -tableteilta.

Intelin visiossa Windows 8 -tableteissa on kaksiytiminen Atom Z2760 -suoritin (Clover Trail). Designeja on kaksi, joista yksi on perinteinen 10-tuuman näytöllä varustettu taulutietokone ja toinen on 11-tuumainen näppäimistöllä varustettu hybridi. Laitteiden ominaisuudet valikoituvat käyttökohteiden perusteella, esimerkiksi viihdekäyttöön tarkoitetuissa tableteissa olisi hyvä olla Wireless Display -ominaisuus sekä NFC.

Akkukeston Intel odottaa yltävän vähintään yhdeksään tuntiin ja fyysisissä mitoissa pitäisi pystyä alittamaan Applen kolmannen sukupolven iPad (paino alle 680 grammaa ja paksuus alle 9 mm).

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista