Intel esitteli kouluihin suunniteltua tablet-mallia

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Intel esitteli kouluihin suunniteltua tablet-mallia
Intel on esitellyt omaa ideaansa erityisesti koululaisille tarkoitetusta seitsemän tuuman kokoisesta halpahintaisesta tabletista. Laite on suunniteltu kestämään kovaakin käsittelyä ja sen mukana toimitetaan Intelin oma paketti opinnoissa käytettäviä sovelluksia.

Intel Studybook on suoraa jatkoa yhtiön aiemmille koululaisille suunnatuille laitteille kuten miniläppärin kaltaiselle Classmate Convertible -koneelle. Referenssilaitteesta löytyy seitsemän tuuman monikosketusta tukeva kapasitiivinen LCD-näyttö, jonka resoluutio on matalan puoleinen 1024x600 pikseliä. Prosessorina toimii Intelin yksiytiminen Atom Z650 -prosessori ja muistin vähimmäismääräksi on asetettu yksi gigatavu.

Portteja löytyy keskivertotablettia enemmän, sillä laite on varustettu micro-SD-paikalla, SIM-korttipaikalla, USB 2.0 -portilla sekä HDMI-liitännällä sekä lisäksi etu- ja takakameroilla. Käyttöjärjestelmäksi Intel kaavailee koulun tarpeista riippuen joko Windows 7:ää tai Android 3.0 -versiota.Studybook on valmistettu kestävän oloisesta muovista ja laitteen luvataan kestävän pudotuksia standardin korkuisilta pulpeteilta.
Intel uskoo OEM-valmistajien pystyvän tuottamaan referenssimallin mukaisia laitteita alle 200 dollarin hinnalla tai jopa halvemmalla.

2 kommenttia

KalikoJak
En kyllä näe vieläkään kuinka tabletti voisi olla toimivampi koululaiselle suhteessa läppäriin.

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

hannibal_pjv
Täppärin saa taskuun ja mukaan vaikka sieniretkelle. Läppärillä sen sijaan kirjoittaa vaikka aineen. Eri masiina, eri käyttökohteet!
Mutta joo, keskimäärin läppärillä tekee enemmän.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille