Chrome OS:n uudistettu käyttöliittymä kuvissa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Chrome OS:n uudistettu käyttöliittymä kuvissa
Googlen Chrome OS -käyttöjärjestelmän käyttöliittymään on tulossa ensimmäinen suurempi uudistus ohjelmiston julkaisemisen jälkeen. Uuden ikkunoiden hallinnan ansiosta käyttöjärjestelmä muistuttaa yhä enemmän esimerkiksi Windowsia.

Uusi rautakiihdytteinen ikkunointi on nimeltään Aura, josta löytyy lisää tietoa projektin wiki-sivuilta. Sen ansiosta eri ohjelmien välillä siirtyminen onnistuu aiempaa yksinkertaisemmin. Ohjelmien avaaminen on myös helpottunut reilusti Launchpad-tyyppisen ratkaisun ja Windowsista tutun tehtäväpalkin ansiosta.

Vielä keskeneräinen uudistus on saatavilla Acer AC700:aan ja Samsungin Series 5 -chromebookiin. Cr-48:aan sitä ei saa.

Kommentoi uutista