Videolla: Intel mainostaa Ultrabookeja länkkäripätkällä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Videolla: Intel mainostaa Ultrabookeja länkkäripätkällä
Intel yrittää tuoda Ultrabook-käsitteen toden teolla kansan keskuuteen ison mainoskampanjan avulla. Tähän saakka Ultrabook-kannettavat eivät ole juuri hypestä huolimatta ottaneet tuulta purjeisiinsa.

Mainoskampanjassa keskitytään lähinnä Ultrabook-konseptin esittelyyn eikä niinkään tiettyjen valmistajien yksittäisiin malleihin. Ultrabookien odotetaankin saavuttavan todellisen potentiaalinsa vasta piakkoin odotettavien Ivy Bridge -prosessoreiden myötä, joiden avulla laitteiden akkukestoa ja suorituskykyä saadaan parannettua verrattuna nykyisiin ensimmäisen sukupolven Ultrabook-laitteisiin.

Kampanjan ensimmäisen Desperado-nimisen mainoksen on ohjannut englantilainen ohjaaja Daniel Kleinman, jonka ansiolistalle kuuluu mainosten ja musiikkivideoiden lisäksi muutamia James Bond -elokuvien alkukohtauksia.

1 kommentti

Labratoria
Quote:
Tähän saakka Ultrabook-kannettavat eivät ole juuri hypestä huolimatta ottaneet tuulta purjeisiinsa.

Kyllä se johtuu edelleen hinnasta?

Kommentoi uutista