Asus korjaa Transformer Primen GPS-ongelmaa ulkoisella adapterilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Asus korjaa Transformer Primen GPS-ongelmaa ulkoisella adapterilla
Asus aikoo parantaa Transformer Prime -tabletin GPS-kuuluvuutta tarjoamalla asiakkailleen ylimääräisen ulkoisen GPS-tikun. Transformer Prime on saanut paljon huomiota alumiinikuoristaan johtuvasta huonosta GPS-kuuluvuudesta.

GPS-ongelmat ovat Asuksen kannalta erityisen ikäviä sen vuoksi, että muilta osin laite on saanut lähes pelkästään ylistäviä arvioita. Eri arvioissa on kehuttu laitteen ulkomuotoa, suorituskykyä ja monikäyttöisyyttä. GPS-ongelmien noustua julkisuuteen Asus jopa poisti maininnan laitteen GPS-tuesta teknisten tietojen listalta.

All Things Digital -sivusto kertoo, että Asus aikoo avata Transformer Prime -tabletin omistajille rekisteröitymislomakkeen, jossa voi ilmoittaa halukkuudesta vastaanottaa GPS-kuuluvuutta parantavan ulkoisen adapterin. Rekisteröinti avataan 16. huhtikuuta ja tikkujen toimitukseen kerrotaan kuluvan pari viikkoa rekisteröimisestä.

3 kommenttia

johtaja59
Tämä kuulostaa jo Apple korjaukselta, purukumia ja rautalankaa.
mcmopo
Originally posted by johtaja59:
Tämä kuulostaa jo Apple korjaukselta, purukumia ja rautalankaa.
Mitä sitten pitäisi tehdä? Muuttaa suunnittelu toisenlaiseksi ja tehdä kaikille uudet tabletit vai?

Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.

hannibal_pjv
Yep, pitäisi vaihtaa primen metallikuoret halpoihin muivisiin... Tjaa... ehkä, ehkä tai sitten ei... Mutta onhan tässä siitä huolimatta tuotekehittelypuolella jääny homma vähän vaiheeseen, kun ei ole otettu kuorten merkitystä antenni signaaliin kunnolla huomioon. Olisi varmaan jollain sekoite tai usemamman eri materiaalin komposiitti ratkaisulla päästy parempaan tulokseen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille