Zotacilta GeForce GTX 680 Extreme Edition -näytönohjain

Kirjoittaja Panu Roivas,

Zotacilta GeForce GTX 680 Extreme Edition -näytönohjain
Zotac uhoili vastikään julkaisevansa näytönohjaimen hurjalla 2 GHz kellotaajuudella, mutta sittemmin väite on korjaantunut vahvaksi uskoksi siitä, että pian julkaistava Zotac GTX 680 Extreme Edition -näytönohjain yltää 2 GHz kellotaajuudelle - oikeissa käsissä ja nestetypen avustuksella.

Zotac GTX 680 Extreme Edition toimii vakiona selvästi maltillisemmalla 1,2 GHz kellotaajuudella ytimen osalta, ja muistit toimivat vuorostaan 1,5 GHz kellotaajuudella. Zotacin kortti on varustettu tehokkaalla 12-vaiheisella virransyötöllä, jonka myötä kortin vakiojännitettä on nostettu 1,212V tasolle, joskin Zotac uskoo kortin kestävän jopa 1,5V jännitteen extreme-kellotuksessa, mikä lienee omiaan auttamaan 2 GHz rajan rikkomisessa.




OC-ominaisuuksien kuten jännitemittauspisteiden ja kahdella tuulettimella varustetun coolerin lisäksi kortista löytyy B-tyypin mini-USB liitin jolla kortti voidaan kytkeä Zotacin Firestorm OC -ohjelmistoon. Kortti ei ilmeisesti ole kuitenkaan tulossa myyntiin Kiinan ulkopuolella, ja jäänee joka tapauksessa vain harvojen extreme-ylikellottajien herkuksi.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4753 Vapaata keskustelua
Ongelma kuvien lähetyksessä 13 Android -keskustelu
Nokia, Lenovo ja H.264 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1113 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Microsoft Edge - Keskustelu 6 Windows -ongelmat
AMD 5950X 1 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 22 Windows -ongelmat
Mahd. tehokas toimistokone 400-500e 2 Uutta tietokonetta ostamassa
kone sammuilee itsestään ja näyttö sekoaa 28 Windows -ongelmat
Pelejä ilmaiseksi 56 PC:n pelit
Näytä lisää viestejä