EVGA:lta vesijäähdytetty GeForce GTX 680 Hydro Copper

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

EVGA:lta vesijäähdytetty GeForce GTX 680 Hydro Copper
EVGA on virallisesti julkistanut uusimman Hydro Copper -sarjan vesijäähdytetyn GeForce GTX 680 -näytönohjaimen.

EVGA GeForce GTX 680 Hydro Copper on varustettu koko kortin peittävällä vesiblokilla joka jäähdyttää ytimen lisäksi muistit sekä virransyötön. Piirilevy noudattaa EVGA:n omaa kaavaa ja on varustettu 5-vaiheisella virransyötöllä sekä 8+6-pinnisillä lisävirtaliittimillä.

Näytönohjaimen kellotaajuus on vakiona 1150 MHz, ja GPU Boost -kellotaajuus on 1215 MHz. Muistia kortilla on 2 Gt ja se toimii 1575 MHz kellotaajuudella. EVGA:n mukaan vesijäähdytetty kortti toimii jopa puolet referenssimallia viileämpänä, riippuen tietysti vesijäähdytysjärjestelmän tehosta.

EVGA GTX 680 Hydro Copperin suositushinta on 699,99$ ja Hydro Copper -blokki on myös ostettavissa erikseen 159,99$ hintaan. Toistaiseksi Euroopassa myydään vain ei-oota muiden GTX 680 -korttien tavoin, ja EVGA:n USA:n verkkokaupassa on tarjolla vain erikseen myytävä blokki. Kestänee siis vielä hyvä tovi ennen kuin kortteja alkaa ilmaantumaan EVGA:n Euroopan verkkokauppaan.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Anonymous User
Anonymous User
Vesi itsessään ei ole paras ja tehokkain jäähdytysmenetelmä. Menemättä kalliisiin ja vaikeasti käytettäviin kemikaaleihin, niin yksinkertaisesti laittamalla veteen ns. jäähdytysnestettä 50% saadaan parempi hyötysuhde. Tosi on !

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Audacity, äänen parantaminen. 1 Ajuri- ja softaongelmat
Biisiketju 4698 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2169 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 51 PC:n pelit
Windows ohjelmat käy hitaalla/ ei toimi 18 Windows -ongelmat
Television ja läppärin yhdistäminen 8 Televisiot
Latausjohto irti vai ei? 3 Kannettavat tietokoneet
Bitlocker-salaamisen nopeus täyteen kovalevyyn 6 Windows -ongelmat
Topfield-2400 lukituksen poisto 6 Keskustelua kaapeliverkon digibokseista
Microsoft Edge - Keskustelu 1 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä