AfterDawn logo

LG aloitti taivuteltavien EPD-näyttöjen valmistuksen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Korealainen LG Display on aloittanut taivuteltavien EPD-näyttöjen (electronic paper display) valmistuksen. Muovisubstraattia käyttäviä näyttöjä voidaan taivuttaa keskipisteestä mitattuna 40 asteen kulmaan.

LG:n XGA-tasoiset (1024 x 768) näytöt ovat kooltaan kuusituumaisia ja ne on suunnattu e-lukulaitemarkkinoille. Nykyisiin näyttöihin verrattuna LG:n ratkaisu on kestävämpi, kevyempi (painaa vain 14 grammaa) ja ohuempi (0,7 mm). Kestävyyttä valmistaja on testannut onnistuneesti pudotustesteillä (1,5 m) ja uretaanivasaralla.

Näyttöjä toimitetaan ensimmäiseksi Kiinassa toimiville ODM-valmistajille. Kuluttajatuotteiden odotetaan saapuvan Eurooppaan pian.

LG toivoo EPD-näytöistä saatujen kokemusten auttavan sitä taivuteltavien OLED-näyttöjen kehityksessä. Samsung on siirtynyt tällä saralla jo massatuotantovaiheeseen ja luvannut ensimmäisten kuluttajatuotteiden saapuvan markkinoille tämän vuoden aikana.

2 KOMMENTTIA

cueman1/2

vääntyviä näyttöjä..hehe,tuota.. miksi,mitä varten??

minulla on 24" lcd näyttö tietsikassa ja 4.3" htc kännykässä.

miksi haluaisin väännellä niitä tms.


aivan turha tekele!



p.s.

Uusien käyttäjien täytyy odottaa vähintään 3 minuuttia viestiensä välillä. Syynä tähän on se, että näin estämme roskapostiviestien ilmestymisen sivuillemme.

tommonen viesti putkahti ,kun yritin toista postausta tehdä,
ei ihme ettei postauksia tai mielipiteitä tule tänne.

pitää odottaa 3 minuuttia!!! come on,poistakaa se.

ketään tommosta kestä.

tomyy2/2

noi näytöt sopis puhelimen taka ja etupuolelle. sopiva resoluutio kännyyn. jos hinta ois halpa ni sais kokonaan näytöstä tehdyn puhelimen suunniteltua. sellasen mä haluun. vois sit halutessaan taivuttaa 5 tuuman näytön 10 tuumaiseksi tablet laitteeksi. tai jotenkin 15 tuumaiseksi. yksi laite korvaa toisen laitteen, sitähän tää vuosikymmen on tuottanut. on pesukoneita joissa on pyykinkuivaus samassa, miksi ei kännyä jossa on 10-15 tuuman tabletti samassa? kattoo nyt millä tavalla noita kuluttajille markkinoidaan, ei pelkällä näytöllä mitään tee ilman sisältöä. jos sen vois kännyyn liittää tai matkatelkkari ilman antennia ni sitte hyvä homma.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT