Zalmanilta aftermarket-jäähdyttimellä varustettu Radeon HD 7950 -näytönohjain

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Zalmanilta aftermarket-jäähdyttimellä varustettu Radeon HD 7950 -näytönohjain
Aftermarket-jäähdyttimistään tunnettu Zalman aloitti omien näytönohjaintensa myynnin viime vuoden puolella Radeon HD 6800-sarjan myötä, ja nyt Zalman on odotetusti tuomassa markkinoille näytönohjaimia suositulla VF3000-jäähdyttimellä varustettuna.

VR-Zonen käsiinsä saamissa kuvissa esiintyy Radeon HD 7950 -näytönohjain varustettuna kolmen korttipaikan korkuisella VF3000-jäähdyttimellä, jota Zalman myy myös erikseen.Kortin kellotaajuudet ovat VR-Zonen mukaan jätetty referenssitaajuuksille, mutta tehokkaan jäähdytyksen ansiosta näytönohjain todennäköisesti ylikellottuu helposti. Markkinoille on kuitenkin tulossa myös kellotettuja versioita ja todennäköisesti muitakin malleja. Tarkempia tietoja Zalmanin korttien julkaisuaikataulusta ei ole vielä tiedossa.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

cueman
tolla mitään tee,ainakaan pelimies

Kommentoi uutista