Microsoft varasi Tap and Do -logon

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Microsoft varasi Tap and Do -logon
Microsoft on varannut itselleen tämän vuoden lopulla julkaistavaa Windows 8 -käyttöjärjestelmää silmällä pitäen Tap and Do -tuotemerkin. Kyseessä on käytännössä logo, joka ilmaisee onko laite yhteensopiva Windows 8:n NFC-ominaisuuksien kanssa.

Microsoft julkaisi helmikuun lopulla tarkemmat tiedot miten Tap and Do toimii Windows 8:ssa ja miten se toimii (.docx). Ohjelmistojätin varaama tuotemerkki näkyy uutiskuvassa. Yhteensopivuuden lisäksi merkki ilmoittaa missä kohtaa laitetta NFC-siru sijaitsee.

Microsoft on myös määritellyt mihin siru tulisi sijoittaa eri laitetyypeissä. Tableteissa sirun on oltava takana (mutta se ei saa olla keskiosassa) ja läppäreille suositellaan näppäimistön alakulmaa. AIO-koneissa sirua suositellaan näytön alareunaan ja muunnettaville tietokoneille (convertible laptop) suositellaan samaa paikkaa kuin tableteissa. Pöytäkoneissa paras paikka on Microsoftin mukaan etuosan yläreunan läheisyydessä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Raattis
Läppärin näppäimistön tökkiminen AIO-laitteen reunukseen kuulostaa... kätevältä.

Kommentoi uutista