Microsoft varasi Tap and Do -logon

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Microsoft varasi Tap and Do -logon
Microsoft on varannut itselleen tämän vuoden lopulla julkaistavaa Windows 8 -käyttöjärjestelmää silmällä pitäen Tap and Do -tuotemerkin. Kyseessä on käytännössä logo, joka ilmaisee onko laite yhteensopiva Windows 8:n NFC-ominaisuuksien kanssa.

Microsoft julkaisi helmikuun lopulla tarkemmat tiedot miten Tap and Do toimii Windows 8:ssa ja miten se toimii (.docx). Ohjelmistojätin varaama tuotemerkki näkyy uutiskuvassa. Yhteensopivuuden lisäksi merkki ilmoittaa missä kohtaa laitetta NFC-siru sijaitsee.

Microsoft on myös määritellyt mihin siru tulisi sijoittaa eri laitetyypeissä. Tableteissa sirun on oltava takana (mutta se ei saa olla keskiosassa) ja läppäreille suositellaan näppäimistön alakulmaa. AIO-koneissa sirua suositellaan näytön alareunaan ja muunnettaville tietokoneille (convertible laptop) suositellaan samaa paikkaa kuin tableteissa. Pöytäkoneissa paras paikka on Microsoftin mukaan etuosan yläreunan läheisyydessä.

1 kommentti

Raattis
Läppärin näppäimistön tökkiminen AIO-laitteen reunukseen kuulostaa... kätevältä.

Kommentoi uutista