Toshiba yhdisti television tablettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (4)

Toshiba yhdisti television tablettiin
Toshiba on esitellyt uutta Android-tablettia, jonka erikoisuus on siitä löytyvä TV-viritin.

TV-virittimellä varustettu tabletti on nimeltään AT330 ja sitä esiteltiin Toshiba World 2012 -tapahtumassa Saksan Bonnissa. Tabletista löytyy varsin suuri näyttö (13,3-tuumaa), jos sitä verrataan vaikkapa markkinajohtaja iPadiin tai Samsungin Galaxy Tab -sarjaan. Android 4.0 -käyttöjärjestelmään perustuvan AT330:n suorituskyvystä vastaa Nvidian Tegra 3. Kuvauspuolen spekseistä mainittakoon viiden megapikselin kamera ja 1,3 megapikselin etukamera.

Toshiban laite tukee SIM- ja SD-kortteja. HDMI- ja microUSB-paikatkin siitä löytyy. Laitetta esitellään tarkemmin alla olevalla videolla.

4 kommenttia

Anonymous User
Aivan mahtava idea. Asia jota en edes kaivannut tuntuu jo tuikki tarpeelliselta. Eri asia että miten se oikeasti käytännössä toimii. Pitääkö tabletin olla paikoillaan hievahtamatta jotta kuva pysyy kasassa jne.?
johtaja59
Aika iso tabletiksi
Jiiksi
Originally posted by asdasdas1:
Aivan mahtava idea. Asia jota en edes kaivannut tuntuu jo tuikki tarpeelliselta. Eri asia että miten se oikeasti käytännössä toimii. Pitääkö tabletin olla paikoillaan hievahtamatta jotta kuva pysyy kasassa jne.?
Tuskin, hyvin ne autoihin asennettavat virittimetkin toimii liikkeessä.
matso9
Antenni O_O. Mitä 90 lukua? :D

Kommentoi uutista