AaM: Googlen huokea "Nexus Tab" on tulossa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

AaM: Googlen huokea "Nexus Tab" on tulossa
Android and Me -verkkosivuston sisäpiirilähteiden mukaan Google on päättänyt julkaista oman tabletin, joka perustuu Asuksen CES-messuilla esittelemään MeMo 370T:hen. Aiemmin sivusto kertoi yhtiöiden suunnittelevan miten tabletin jo valmiiksi edullista hintaa saataisiin hilattua vieläkin alemmaksi.

Hintaharvesteri osui erityisesti MeMon Nvidian neliytimiseen Tegra 3 -järjestelmäpiiriin. Google on päättänyt laittaa sen tilalle vaatimattomamman mallin, kenties Texas Instrumentsin OMAP-piirin. Tämän ansiosta tabletin suositushinta voi pudota niinkin alas kuin 149 dollariin, aiemmin tavoitehinnan uskottiin olevan 199 dollaria. Näytön koko on sivuston mukaan seitsemän tuumaa.

Omalla tabletilla Google halunnee hämmentää Kinde Firen hallitsemaa edullisten tablettien markkinaa. Tabletin lopullista nimeä ei ole päätetty, joten Nexus-brändäys ei ole mitenkään taattu asia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Jupsu
edelleen, jos mahdollisesti 3g ominaisuudet laitteesta vielä löytyisi ja hinta alle 200€ ilman mitään operaattori kytkyjä niin varmasti ostaisin!

Tulisi siinä muillekin valmistajille tarvittavaa kilpaulua, kun nyt tavotteen on ollut vain tehdä "halvempi" kui ipad, mutta siinäkään ei kovin hyvin olla onnistuttu kun hinta taitaa aika samoissa luvuissa pyöriä..
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17. maaliskuuta, 2012 @ 14:02


Kommentoi uutista