Windows 8 -paalupaikan herruudesta käydään kamppailua

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Windows 8 -paalupaikan herruudesta käydään kamppailua
Tämän vuoden lopulla ilmestyvä Windows 8 -käyttöjärjestelmä on saanut PC-valmistajat kilpasille. Sekä Lenovo että Dell aikovat tuoda ohjelmistoon perustuvan tabletin ensimmäisenä myyntiin.

Dellin mukaan yhtiö aikoo tuoda myyntiin yrityskäyttöön tarkoitetun tabletin samana päivänä kun käyttöjärjestelmän myynti alkaa. The Vergen saamien tietojen mukaan myös kiinalaisella Lenovolla on samat aikeet mielessä. Yhtiö on valmistautunut siihen, että käyttöjärjestelmä esitellään lokakuussa. Digitimesin mukaan Nokia aikoo esitellä oman tablettinsa loka-joulukuussa.

The Verge ei osannut sanoa millaisen tabletin Lenovo aikoo ensimmäisenä tuoda markkinoille, mutta eräs vahva ehdokas on CES-messuilla esitelty 13-tuumainen IdeaPad Yoga.

2 kommenttia

johtaja59
Yritysten kilpailu on aina kuluttajan etu.
merdes
Windows 8 tulee käyttäjille myös sangen suurena muutosryöppynä ja luo varmasti melkoista rutinaa, mutta itse kokemani perusteella (Windows 8 Consumer Preview Evalution copy. Build 8250)ryöpytyksessäni voin vakuuttaa, että hyvää tulee ja paljon, sanoisin aivan tolkuttoman loistavaa näinkin pian edellisestä julkaisusta. Olen valmis maksamaan myös täydet dollarit tuotteesta, niin hyvä se todellakin on.

Näin on myös ymmärrettävää laitepuolen hinku päästä heti rahanmakuun taistossa. Julkaisu voi tulla myös selvästi aikaisemmin ja olla tukemassa omalla painoarvollaan marraskuisia vaalitaistoja Presidenttiydestä.

Kommentoi uutista