MSI:ltä R7970 Lightning -näytönohjain

Kirjoittaja Panu Roivas,

MSI:ltä R7970 Lightning -näytönohjain
MSI on tänään julkaissut uuden lippulaivamallin näytönohjainmallistoonsa: MSI R7970 Lightning. Kortti tarjoaa muun muassa tehokkaan ilmajäähdytyksen ja se on vakiona ylikellotettu 1070 MHz kellotaajuudelle. Lisäksi mukana on GPU Reactor -lisäkomponentti joka vahvistaa kortin virransyöttöä extreme-ylikellotuksessa.

Lightningin takaosassa sijaitsevaan aukkoon asetettava GPU Reactor vähentää MSI:n mukaan virransyötön häiriöitä ja parantaa ylikellotuksen vakautta. Ilmajäähdytyksestä vastaa uusittu Twin Frozr IV, joka sisältää MSI:n Dust Removal -teknologian jonka ansiosta kortin pitäisi pysyä pölyttömänä. Jäähdytin on varustettu kahdella suurella 100 mm tuulettimella, minkä pitäisi auttaa pitämään kortti viileänä ja hiljaisena.

Lightning tarjoaa käyttäjälle kaksi BIOS-vaihtoehtoa, joista toisessa on poistettu ylikellotusrajat ja Power Tune -rajaa on kasvatettu 180% asti. Kortti on jo ehditty arvostella Hardware Heavenin toimesta, joka kehui korttia tämän hetken kehittyneimmäksi. Sen ainoa heikko kohta lieneekin hinta, jota ei ole toistaiseksi ilmoitettu, vaan todennäköisesti se paljastunee vasta erään toisen piakkoin muun muassa MSI:ltä ilmestyvän kortin jälkeen.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hyvät tarjoukset-ketju 1095 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Perseilyketju. 2161 Vapaata keskustelua
VHS kasettien digitointi 17 Digivideo-ongelmat ja -keskustelu
Lisää muistia Acer läppäriin 9 Kannettavat tietokoneet
Uusi kone 1200€ 2 Uutta tietokonetta ostamassa
Videoketju 375 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4610 Vapaata keskustelua
Win 7 läppärille näytöntallentaja Zoom-tallennuksia varten 3 Windows -ongelmat
PC uudet järkevät komponentit 3 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näyttöteline kolmelle 27" näytölle 4 Tietokoneen näytöt
Näytä lisää viestejä