MSI:ltä R7970 Lightning -näytönohjain

Kirjoittaja Panu Roivas,

MSI:ltä R7970 Lightning -näytönohjain
MSI on tänään julkaissut uuden lippulaivamallin näytönohjainmallistoonsa: MSI R7970 Lightning. Kortti tarjoaa muun muassa tehokkaan ilmajäähdytyksen ja se on vakiona ylikellotettu 1070 MHz kellotaajuudelle. Lisäksi mukana on GPU Reactor -lisäkomponentti joka vahvistaa kortin virransyöttöä extreme-ylikellotuksessa.

Lightningin takaosassa sijaitsevaan aukkoon asetettava GPU Reactor vähentää MSI:n mukaan virransyötön häiriöitä ja parantaa ylikellotuksen vakautta. Ilmajäähdytyksestä vastaa uusittu Twin Frozr IV, joka sisältää MSI:n Dust Removal -teknologian jonka ansiosta kortin pitäisi pysyä pölyttömänä. Jäähdytin on varustettu kahdella suurella 100 mm tuulettimella, minkä pitäisi auttaa pitämään kortti viileänä ja hiljaisena.

Lightning tarjoaa käyttäjälle kaksi BIOS-vaihtoehtoa, joista toisessa on poistettu ylikellotusrajat ja Power Tune -rajaa on kasvatettu 180% asti. Kortti on jo ehditty arvostella Hardware Heavenin toimesta, joka kehui korttia tämän hetken kehittyneimmäksi. Sen ainoa heikko kohta lieneekin hinta, jota ei ole toistaiseksi ilmoitettu, vaan todennäköisesti se paljastunee vasta erään toisen piakkoin muun muassa MSI:ltä ilmestyvän kortin jälkeen.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5397 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
2 min mustaa ennen aukeamista 12 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä