Samsung vihjasi iPad ministä

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (6)

Samsung vihjasi iPad ministä
Samsungilla ja Applella saattaa olla yksi yritysmaailman oudoimmista suhteista. Yhtiöt käyvät kiivasta taistelua oikeussaleissa ympäri maailmaa, mutta silti yhtiöt ovat äärimmäisen riippuvaisia toisistaan. The Korea Timesille puhuneen Samsung-pomon mukaan Applen odotetaan tilaavan korealaisyhtiöltä 9,7-11 miljardin dollarin edestä komponentteja tänä vuonna.

Tilausten arvo kasvaa viime vuodesta, jolloin Apple osti Samsungilta tavaraa 7,8 miljardilla dollarilla. Haastatellun Samsung-pomon mukaan kasvu johtuu siitä, että heidän näyttöpaneeleita aiotaan käyttää myöhemmin julkaistavassa "iPad mini -tabletissa". Laitteen kooksi kerrottiin 7,85 tuumaa. Oled-Display.net sai jo aiemmin käsiinsä Samsung Securitiesin dokumentin, jonka perusteella Apple harkitsee 7-tuumaisten näyttöjen tilaamista Samsungilta iPadiä varten. Laite julkaistaan dokumentin mukaan heinä-syyskuussa.


Applen entinen toimitusjohtaja Steve Jobs ei ollut 7-tuumaisten tablettien ystävä. Jobsin mukaan seitsemän tuuman tabletit ovat kuolleita jo syntyessään, koska tablet-kokemus niillä ei ole kovin hyvä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

6 kommenttia

ep_
ep_
Näytti että otsikossa olisi ollut virhe, mutta kun luki jutun niin asia alkoi seljetä :D

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

squi
squi
Tuo Samsungin ja Applen suhde on kyllä mielenkiintoinen. Vaikka Samsung häviää tablet-sodassa Applelle vähintään 100-0, niin Samsungin kassaan kilahtaa kohtuu summa rahaa kaikista myydyistä iPadeista. Samsung on tällä hetkellä ainut, joka pystyy valmistamaan uuden iPadin huippunäyttöjä ja myös prossut on Samsungin valmistamia. Onkohan vielä muita komponentteja?
teppoI
teppoI
Originally posted by squi:
Tuo Samsungin ja Applen suhde on kyllä mielenkiintoinen. Vaikka Samsung häviää tablet-sodassa Applelle vähintään 100-0, niin Samsungin kassaan kilahtaa kohtuu summa rahaa kaikista myydyistä iPadeista. Samsung on tällä hetkellä ainut, joka pystyy valmistamaan uuden iPadin huippunäyttöjä ja myös prossut on Samsungin valmistamia. Onkohan vielä muita komponentteja?
Muistit on vielä. Tuolla The Korean Timesin uutisessa on vielä ihan suht mielenkiintoinen kommentti jonkun Samsung-tyypin suusta; Applen mielestä maailmassa ei ole Samsungin lisäksi muuta yhtiötä, joka voisi tuottaa tarpeeksi edullisesti tarpeeksi laadukasta rautaa iPadiin.

Eli ilman Samsungia ei olisi iPadiä :)

e. Niin ja iPadin LTE-piirikin on Samsungin. Toinen hauska deltaji uuden iPadin raudassa on se, että näytön on suunnitellut Sharp (jonkun japsiyhtiön kanssa), mutta pulju ei osaa valmistaa niitä :)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. maaliskuuta, 2012 @ 22:16
ep_
ep_
Originally posted by teppoI:
Originally posted by squi:
Tuo Samsungin ja Applen suhde on kyllä mielenkiintoinen. Vaikka Samsung häviää tablet-sodassa Applelle vähintään 100-0, niin Samsungin kassaan kilahtaa kohtuu summa rahaa kaikista myydyistä iPadeista. Samsung on tällä hetkellä ainut, joka pystyy valmistamaan uuden iPadin huippunäyttöjä ja myös prossut on Samsungin valmistamia. Onkohan vielä muita komponentteja?
Muistit on vielä. Tuolla The Korean Timesin uutisessa on vielä ihan suht mielenkiintoinen kommentti jonkun Samsung-tyypin suusta; Applen mielestä maailmassa ei ole Samsungin lisäksi muuta yhtiötä, joka voisi tuottaa tarpeeksi edullisesti tarpeeksi laadukasta rautaa iPadiin.

Eli ilman Samsungia ei olisi iPadiä :)

e. Niin ja iPadin LTE-piirikin on Samsungin. Toinen hauska deltaji uuden iPadin raudassa on se, että näytön on suunnitellut Sharp (jonkun japsiyhtiön kanssa), mutta pulju ei osaa valmistaa niitä :)
Pahimmat kilpailijat ovat toistensa tärkeimmät kumppanit. Olisi hauska kuulla summat, jotka Samsung tienaa Applen laitteiden osilla ja summat jotka Samppa tienaa omilla laitteilla. :D
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. maaliskuuta, 2012 @ 23:17

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Bluejack
Bluejack
Eli ilman Samsungia ei olisi iPadiä :)

Tottapa tuo .. uskotko muuten että tuota vielä lainataan? ;)

Montako näitä oikeita näyttövalmistajia on sampsan lisäksi? sharp,?
Ranvier
Ranvier
Originally posted by Bluejack:
Eli ilman Samsungia ei olisi iPadiä :)

Tottapa tuo .. uskotko muuten että tuota vielä lainataan? ;)

Montako näitä oikeita näyttövalmistajia on sampsan lisäksi? sharp,?

Ja LG.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
uusi näyttö pelaamiseen 1 Tietokoneen näytöt
Windows 11 - Keskustelu 223 Windows -ongelmat
Biisiketju 5365 Vapaata keskustelua
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 20 Laajakaistaliittymät
Biisien lähetys linkkinä muille 8 Yleistä keskustelua digitaalisesta musiikista
Softa pitkän videon tekoon? 5 Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta
Samsung vai ProCaster? 3 Televisiot
Topfield crc-1410ct 11 Keskustelua kaapeliverkon digibokseista
Synkronointivirhe 3 Android -keskustelu
Kannettava rakennustekniikan opiskelijalle 17 Uutta kannettavaa ostamassa
Näytä lisää viestejä