Microsoft: Windows 8:n Metro UI parantaa työtehokkuutta

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (3)

Microsoft: Windows 8:n Metro UI parantaa työtehokkuutta
Tulevan Windows 8:n puhutuin uudistus on sen Metro UI -käyttöliittymä, jonka soveltuvuus hiirelle ja näppäimistölle on asetettu monelta suunnalta kyseenalaiseksi. Microsoft uskoo kuitenkin Windows 8:n toimivan myös tehokäyttäjien keskuudessa sekä työpaikoilla.

CeBIT-messuilla vieraillut Microsoftin COO Kevin Turner uskoo Windows 8:n auttavan ihmisiä työskentelemään enemmän ja nopeammin, sillä Metro UI poistaa aikaa vievät häiriötekijät näytöltä.

"Rohkaisemme IT-ammattilaisia aloittamaan Windows 8:n käytön, jotta he saavat ensikäden kokemusta siitä kuinka Windows 8 tarjoaa kauniin, nopean ja sulavan kokemuksen lisäksi mobiiliuden ja tuttuuden tunteen jota he tarvitsevat liikkuakseen vaivatta haluamansa asian ja siihen tarvittavien tehtävien välillä."

Turner markkinoi CeBIT-messuilla Windows 8:n käyttöliittymän lisäksi muun muassa myös Windows To Go -ominaisuutta, jonka avulla bisneskäyttäjä voi tallentaa sovellukset, tiedostot, asetukset ja käytännössä koko Windows 8:n muistitikulle. Microsoftilla lieneekin kova työ edessään suostutella bisneskäyttäjät Windows 8:n pariin, sillä alustavien arvioiden mukaan Metro UI ei sovellu erityisen hyvin tehokäyttöön ja sovellusten moniajoon.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

G0lden_Kebab
""sillä alustavien arvioiden mukaan Metro UI ei sovellu erityisen hyvin tehokäyttöön ja sovellusten moniajoon.""

no siinähän se totuus tuli...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. maaliskuuta, 2012 @ 18:03
Bluejack
Ei helvetissä tuota w8 voida julkaista noin?Testailin koeajossa virtuna tosin ,ei,ei! Ei käyttis toimi näin.Metrolle on/off nappi totaalisesti ja hyödyt työpöytäkäyttöön mallia w7.. vaadin on poro naaras.
hannibal_pjv
Kuinkahan monella näytöllä ovat Intelillä tuota työtehokkuutta tutkineet? Kovasti viittaisi yhden näytön käyttöön ja shortcutit muistavaan testaajaan.
Sellaiselle kokoonpanolla uusi Metro on ilmeisen vikkelä liikkeissään.

Kommentoi uutista