Intelin uutuusprosessorit julkaistaan 29. huhtikuuta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intelin uutuusprosessorit julkaistaan 29. huhtikuuta
Intelin uudet Ivy Bridge -suorittimet julkaistaan turkkilaisen DonanimHaber-verkkosivuston kautta vuotaneen dian mukaan 29. huhtikuuta.

Puolijohdejätti esittelee uuden prosessorisukupolven yhteensä kymmenen mallin voimin. Kolmannen sukupolven Core-suorittimista julkaistaan ensimmäisenä tehokkaisiin ja keskimääräisiin kokoonpanoihin tarkoitetut Core i7- ja Core i5 -mallistot. Mallistoja laajennetaan 3. kesäkuuta. Ensimmäiset Core i3 -mallit ilmestyvät Pentium-suorittimien kanssa vuoden lopulla.

Uusien 22 nanometrin prosessilla valmistettavien suorittimien huippumalli, eli Core i7-3770K, on Anandtechin mukaan kymmenisen prosenttia nopeampi kuin sen Sandy Bridge -verrokit. Suurempi muutos nähdään grafiikkalaskennassa, sillä uusi Intel HD Graphics 4000 -grafiikkaprosessori on sivuston mukaan edeltäjäänsä 20-55 prosenttia nopeampi.

Kommentoi uutista