Asukselta uudet Xonar DGX 5.1 ja DSX 7.1 -äänikortit

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Asukselta uudet Xonar DGX 5.1 ja DSX 7.1 -äänikortit
Asuksen jo hyvään ikään yltänyt Xonar DG -äänikortti on ollut pitkään kuluttajien suosiassa tarjoamalla äänikortin sisäänrakennetulla kuulokevahvistimella ja ennen kaikkea kohtuullisella hintalapulla. Asus on nyt julkaissut integroituun äänenlaatuun tyytymättömille uudet PCI-Express-liitäntää käyttävät mallit: Xonar DGX 5.1 ja Xonar DSX 7.1.

Molemmissa korteissa on käytössä Asuksen GX 2.5 audio engine, joka takaa tuen viimeisimmälle EAX-versiolle. Erityisesti pelaamista ja kuulokkeita varten suunniteltu Xonar DGX 5.1 sisältää kuulokevahvistimen sekä 5.1 Dolby Headphone -tuen.


Xonar DGX 5.1


DSX 7.1 ei sisällä kuulokevahvistinta, vaan on suunnattu enemmän elokuvien katselua varten, ja mukana tulee DTS Connect -tuki, joka sisältää DTS Neo X:n ja DTS interactiven. Kortti tukee myös Blu-ray-toistoa varten 192 KHz 24-bittistä ääntä. Kortin operaatiovahvistimet ovat myös käyttäjän itsensä vaihdettavissa oman makunsa mukaan.Xonar DSX 7.1


Molemmat kortit tulevat Suomessa myyntiin huhtikuun alussa, ja hintaa DGX 5.1:llä on 39 euroa ja DSX 7.1:llä 57 euroa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

RekookeR
RekookeR
Tulee otettua tuo GX 2.5 audio engine pois päältä, koska noi erikoistehosteet saa monasti aikaan looppaavan äänen joka sammuu vaan boottaamalla koneen. Asus ei ole kommentoinut asiaan kuten ei sillä ole tapana. Todella välinpitämätön firma, foorumi kuhisee valituksia näyttiksistä ja ajurivioista tms., mutta Asus ei niihin kommentoi.
Ei noita voi suositella kellekään...

-Reko

Anonymous User
Anonymous User
Originally posted by RekookeR:
Tulee otettua tuo GX 2.5 audio engine pois päältä, koska noi erikoistehosteet saa monasti aikaan looppaavan äänen joka sammuu vaan boottaamalla koneen. Asus ei ole kommentoinut asiaan kuten ei sillä ole tapana. Todella välinpitämätön firma, foorumi kuhisee valituksia näyttiksistä ja ajurivioista tms., mutta Asus ei niihin kommentoi.
Ei noita voi suositella kellekään...
Hei Reko,

ikävä kuulla jos sinulla on ollut ongelmia ASUS-tuotteiden kanssa. Suosittelen soittamaan tukeemme numeroon 09 693 796 90. He voivat parhaiten auttaa sinua mikäli kohtaat teknisen ongelman.

Suosittelen myös vierailemaan Facebook-sivuillamme " ASUS Finland" jossa voit seurata uutisia tuoreeltaan ja voit esittää myös kysymyksiä meille.

- Jani / ASUS

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hyvät tarjoukset-ketju 1150 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
HP:n kannettava, Windows hakukenttä ei toimi 2 Kannettavat tietokoneet
Biisiketju 5083 Vapaata keskustelua
Windows 11 - Keskustelu 144 Windows -ongelmat
Finelite.org trackeri 5 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Mitä pelejä pelaat? 9 PC:n pelit
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 8 Vapaata keskustelua
C kasetilta musaa läppäriin 15 Mediasoittimet
Päivitystä vai uutta? 8 Uutta tietokonetta ostamassa
Teams sovellus 3 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä