Huhu: Google suunnittelee edullista Android-tablettia

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Huhu: Google suunnittelee edullista Android-tablettia
AndroidAndMe-sivuston lähteiden mukaan Google suunnittelee omaa tablettia. Yhteistyökumppanina "Nexus Tabin" valmistuksessa toimii Asus.

Sivuston mukaan Google oli niin häkeltynyt Asuksen CES-messuilla esittelemästä 7-tuumaisesta ja Tegra 3:een perustuvasta MeMo 370T -tabletista, että yhtiö halusi itsekin olla mukana vastaavan tuotteen kehityksessä. Yhtiöiden tarkoituksena on keksiä millä tavalla tabletin tuotantokustannuksia saataisiin vieläkin alemmas, jotta Googlen Nexus Tabia voitaisiin myydä houkuttelevalla 199 dollarin hinnalla (Memo 370 T:n hinta 249 dollaria).

Edullisella Android 4.0 -tabletilla Google haluaa kilpailla Androidiin pohjautuvaa Kindle Firea vastaan. Google näkee Amazonin tabletin uhkana, koska siihen ei ole sisällytetty hakukoneyhtiön palveluita. Näin ollen Google ei pääse hyötymään Kindle Firen menestyksestä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

Ikke6966
Hauskasti puhutaan Googlesta niinkuin se olisi joku henkilö.

Ikaros von Neumann

Anestic
249 dollaria on sitten 299 tai 329 euroa... Tai hyvällä tuurilla 399 :D Miksihän ne tollasen tekisi, kun ei ole sisältöäkään oikein, mitä myydä? Sillähän tuo Fire elää... Ei silti ettei kelpaisi :) Vaikka ei tässä Samsung Galaxy Tabissa ole mitään vikaa, vaikka ikää onkin.

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Anestic
Doublethetrouble...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. maaliskuuta, 2012 @ 20:39

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista