Ubuntu 12.04:stä julkaistu ensimmäinen beta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Ubuntu 12.04:stä julkaistu ensimmäinen beta
Ubuntu 12.04:stä (Precise Pangolin) on julkaistu ensimmäinen beta-versio.

Ubuntu 12.04 on niin sanottu LTS-julkaisu, eli käyttöjärjestelmälle annetaan viiden vuoden tuki. Työpöytä-Ubuntujen LTS-tuki on tähän asti ollut kolme vuotta, mutta 12.04:stä alkaen aikaa laajennetaan palvelinversioista tuttuun viiteen vuoteen.

Huhtikuussa julkaistavasta Ubuntusta löytyy LibreOffice 3.5 ja vakiomusiikkiohjelmisto on Rhythmbox, josta löytyy jälleen Ubuntu One Music Store. Käyttöjärjestelmästä löytyy myös HUD, jonka avulla ohjelmien asetuksiin pääsee nopeasti käsiksi. Kerneli on päivitetty ensimmäisessä betassa versioon 3.2.0-17.27. Lisää tietoa uudistuksista löytyy täältä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista