AfterDawn logo

Applen iPad 3 julkaistaan ensi viikolla

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

Applen on huhuttu pitävän iPad 3:n julkistustapahtuman maaliskuussa. CNBC:n lähteiden mukaan julkaisu tapahtuisi New Yorkissa, mutta sittemmin Apple on kertonut tapahtuman sijainniksi San Franciscon ja päiväksi maaliskuun 7.

iPad 3:sta liikkuu tällä hetkellä useita huhuja, joista todennäköisimpinä pidetään uutta 2048x1536-resoluution näyttöpaneelia sekä A6-järjestelmäpiiriä. A6:n huhutaan olevan varustettu neljällä ytimellä, mutta osa huhuista uskoo iPad 3:ssa olevan vain kaksiytiminen korkeammalla kellotaajuudella toimiva A5X-piiri.

Applen tapahtuma San Franciscossa alkaa 7. maaliskuuta klo 20:00 Suomen aikaa.

2 KOMMENTTIA

ArttuH5N11/2

Originally posted by Uutinen:

osa huhuista uskoo iPad 3:ssa olevan vain kaksiytiminen korkeammalla kellotaajuudella toimiva A5X-piiri.


Voihan olla, että Apple tekee "Neljä-ässät", ja tuokin markkinoille vain hieman parannellun version, pienen päivityksen. Ja mikseivät toisi, kun kilpailijat ovat vielä niinkin kaukana jäljessä kuin ovat ja tuote myisi kuitenkin kuin leipä.

Tehokkaammalla prosessorilla varustettu seuraava malli tuotaisiin sitten taas kohta puoliin, kun kilpailijat alkaisivat kirimään etumatkaa umpeen.

squi2/2

Tänään! :)

Vaikka Apple ei muuten kiinnostaisi, nämä julkaisutilaisuudet on aina viihdyttäviä ja mielenkiintoisia siinä mielessä, että kaikelle villille spekulaatiolle saadaan viimein vahvistus.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT