Applen iPad 3 julkaistaan ensi viikolla

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Applen iPad 3 julkaistaan ensi viikolla
Applen on huhuttu pitävän iPad 3:n julkistustapahtuman maaliskuussa. CNBC:n lähteiden mukaan julkaisu tapahtuisi New Yorkissa, mutta sittemmin Apple on kertonut tapahtuman sijainniksi San Franciscon ja päiväksi maaliskuun 7.

iPad 3:sta liikkuu tällä hetkellä useita huhuja, joista todennäköisimpinä pidetään uutta 2048x1536-resoluution näyttöpaneelia sekä A6-järjestelmäpiiriä. A6:n huhutaan olevan varustettu neljällä ytimellä, mutta osa huhuista uskoo iPad 3:ssa olevan vain kaksiytiminen korkeammalla kellotaajuudella toimiva A5X-piiri.

Applen tapahtuma San Franciscossa alkaa 7. maaliskuuta klo 20:00 Suomen aikaa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

ArttuH5N1
Originally posted by Uutinen:
osa huhuista uskoo iPad 3:ssa olevan vain kaksiytiminen korkeammalla kellotaajuudella toimiva A5X-piiri.

Voihan olla, että Apple tekee "Neljä-ässät", ja tuokin markkinoille vain hieman parannellun version, pienen päivityksen. Ja mikseivät toisi, kun kilpailijat ovat vielä niinkin kaukana jäljessä kuin ovat ja tuote myisi kuitenkin kuin leipä.

Tehokkaammalla prosessorilla varustettu seuraava malli tuotaisiin sitten taas kohta puoliin, kun kilpailijat alkaisivat kirimään etumatkaa umpeen.
squi
Tänään! :)

Vaikka Apple ei muuten kiinnostaisi, nämä julkaisutilaisuudet on aina viihdyttäviä ja mielenkiintoisia siinä mielessä, että kaikelle villille spekulaatiolle saadaan viimein vahvistus.

Kommentoi uutista