Asukselta uusia Transformer Pad Infinity Series -tabletteja

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (3)

Asukselta uusia Transformer Pad Infinity Series -tabletteja
Asuksen Transformer Prime -tabletti herätti kuluttajien huomion lisäksi myös Hasbron lakiosaston, minkä myötä Asus on päättänyt muuttaa nykyisen tablet-mallistonsa Transformer Padeiksi. Lisäksi tulossa on uusia Transformer Pad Infinity Series -tabletteja.

Asus on julkistanut nykyisen Transformer Primen (TF201) lisäksi muun muassa TF700T:n 1920x1200 resoluution näytöllä. Uusin Transformer Pad Infinity 700 Series -tabletti on käytännössä jo aiemmin esitelty TF700T, mutta tässä versiossa ollaan siirrytty pois Nvidian piiristä ja tilalla on Qualcommin MSM 8960 Snapdragon S4. Snapdragonilla varustetussa versiossa on tarjolla LTE-yhteydet, kun taas Tegralla varustetut mallit ovat pelkästään WiFi-yhteydellä. Lisäksi tarjolle tulee myös entistä pienemmällä muistimäärällä varustettu 16 Gt versio, aiempien mallien ollessa 32 ja 64 Gt.
Tabletin 1920x1200-resoluution Super IPS+ näytöllä on kokoa 10,1 tuumaa, ja sitä suojaa Gorilla Glass 2 -suojalasi. Muita ominaisuuksia ovat mm. 8 megapikselin kamera, 1 Gt RAM sekä HDMI-liitäntä. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.0 ICS. Asuksen mukaan akkukesto on 10 tuntia ilman näppäimistötelakkaa ja 16 tuntia telakan kanssa.

Infinity 700 -tabletin lisäksi Asus julkisti myös Transformer Pad 300 Series -tabletin, joka on Asuksen mukaan ensimmäinen neliytiminen LTE-yhteydellä varustettu tablet-laite. Kummallekaan laitteelle ei annettu tarkempaa julkaisuaikataulua tai hintaa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

ep_
ep_
Voisin hankkia jos olisi se 3G kun ei vielä tuota LTE:tä kovin laajasti tueta operaattorien puolesta.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

johtaja59
johtaja59
Jos on LTE tuki, niin voisi olettaa että silloin on myös 2G/3G tuki.
hannibal_pjv
hannibal_pjv
Tjoo sieltä on tulossa 3g tuki tuohon infinity sarjaan! Hinta liikkunee 599-799$ tuntumassa varustelusta riippuen ja tuo 300 sarja liikkuu 399$ hinnoissa jenkkilässä. Suomeen muuta euroiksi ja kerro kertoimella 1-2...

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5238 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2207 Vapaata keskustelua
Microsoft Edge - Keskustelu 25 Windows -ongelmat
Pelejä ilmaiseksi 123 PC:n pelit
Myydään Cooler Master 700W ATX virtalähde 1 Myydään
Myydään Asus GEFORCE GTX1050TI 4GB näytönohjain 1 Myydään
uTorrent ei ala lataamaan 6 Aloittelijoiden P2P-ongelmat
Ulkomokkula MC7010 ja yhteyden hitaus 16 WLAN ja lähiverkot
Emolevyn, prossun, muistien ja ehkä kotelon päivitys 3 Uutta tietokonetta ostamassa
Hyvät tarjoukset-ketju 1186 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä