Qualcomm ja MasterImage3D kehittävät lasittoman 3D-tabletin

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Qualcomm ja MasterImage3D kehittävät lasittoman 3D-tabletin
Snapdragon-prosessoreistaan tuttu Qualcomm ja näyttöteknologiaa kehittelevä MasterImage ovat julkistaneet, että he tulevat pian esittelemään Qualcommin uusimman kehitystabletin uudella Snapdragon S4 -prosessorilla. Erikoisuutena uudessa mallissa tulee olemaan MasterImagen 3D Parallax Barrier -paneeli.

BSN-verkkosivusto on ehtinyt nähdä uudesta paneelista demon CES-messujen aikaan, ja heidän mukaansa uusi paneeli tuottaa tähän mennessä laadukkaimman stereoskooppisen 3D-kuvan ilman erillisiä 3D-laseja. Kyseessä on 10.1-tuumainen paneeli, jonka täysi resoluutio on 1920x1200, mutta todennäköisesti 3D-tilassa resoluutio käytännössä puolittuu.

Qualcomm käyttää kehitystabletissaan uutta Snapdragon S4 -prosessoria ja se toimii Android Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmällä. Demossa tullaan esittelemään sen kykyä siirtyä 2D-tilasta 3D-tilaan helposti ja nopeasti. 3D-sisällön arvellaan kasvavan merkittävästi kunhan korkearesoluutioiset paneelit tulevat markkinoille, sillä lasiton 3D on helpompi toteuttaa uusilla paneeleilla. Lisää tietoa MasterImagen kehittämästä teknologiasta löytyy alla olevasta kuvasta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

xxwavx112
xxwavx112
Sais pikku hiljaa nousta ne PC näyttöjen resot kun kohta jotku lelut menee edelle.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelejä ilmaiseksi 70 PC:n pelit
Hyvät tarjoukset-ketju 1136 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Moto G9 Play ja Android 11 3 Android -keskustelu
Biisiketju 4934 Vapaata keskustelua
YLE Areena ongelma 81 Televisiot
Deskjet 500 ajuri win 7 11 avast! - Tuki ja keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 86 Windows -ongelmat
R5 2600 GTX 1060 6GB 1 Myydään
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 2 Myydään
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä