PowerColorilta vesijäähdytetty HD 7970 LCS -näytönohjain

Kirjoittaja Panu Roivas,

PowerColorilta vesijäähdytetty HD 7970 LCS -näytönohjain
AMD:n Radeon HD 7900 -sarjan kortit ovat olleet myynnissä jo vajaat kaksi kuukautta, mutta tähän mennessä tarjolla ei ole ollut yhtään valmiiksi vesijäähdytettyä vaihtoehtoa. PowerColor on nyt tuomassa myyntiin ensimmäisenä vesijäähdytyksellä varustetun PowerColor HD 7970 LCS -näytönohjaimen.

PowerColor käyttää kortissaan EK:n nikkeli-asetaaliblokkia, ja näytönohjainpiiri toimii 1050 MHz vakiokellotaajuudella, ja myös muistit on kellotettu 1375 MHz referenssitaajuudesta 1425 MHz taajuudelle. Muilta osin kortti on identtinen aikaisempien mallien kanssa, ja liitäntöinä toimii edelleen DVI, HDMI ja 2x mini-DP.

Valmiiksi asennetun vesijäähdytyksen tärkein etu lienee takuun säilyminen, ja PowerColor tarjoaakin kortilleen kahden vuoden takuun. Tällä hetkellä korttia löytyy ennakkotilattavaksi Saksassa Alternatelta 700 euron hintaan, ja OCUK:lta briteissä 600 punnalla eli n. 720 eurolla.

Kommentoi uutista