AMD Radeon HD 7770 ja 7750: lisää vähemmällä?

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD Radeon HD 7770 ja 7750: lisää vähemmällä?
AMD on hyvää vauhtia julkaisemassa kevääseen mennessä kaikki uudet Radeon HD 7000 -sarjan kortit. Radeon HD 7900 -sarja tuli myyntiin tammikuun alkupuolella, ja tällä kertaa vuorossa on budjettitason Radeon HD 7770 ja 7750.

AMD:n uusia budjettitason kortteja ollaan odotettu jo pitkään, sillä AMD:n edellinen budjettitason pelinäytönohjain on Juniper-piiriin perustuva Radeon HD 5770, joka myöhemmin uudelleennimettiin HD 6770:ksi. Tällä kertaa Cape Verde -piiri tuleekin olemaan AMD:n pienin piiri joka valmistetaan 28 nm prosessilla, APU-suorittimien vallatessa perinteisesti hitaampien näytönohjaimien paikan.

Halvemman hintaluokan näytönohjaimien hinnan ja suorituskyvyn välinen suhde on pysynyt pitkään paikoillaan muiden ominaisuuksien kehittyessä, mutta tuovatko uudet Radeonit tähän mitään muutosta, ja ovatko ne kannattavia ostoksia verratuna nykyisiin halvemman hintaluokan kortteihin?

AMD Radeon HD 7770 ja 7750: lisää vähemmällä?


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista