Samsungilta tulossa 10-tuumainen Galaxy Note

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Samsungilta tulossa 10-tuumainen Galaxy Note
Samsungin viime syksynä esittelemä, älypuhelimen ja tabletin hybridiä edustava Galaxy Note on saamassa jatkoa tuplasti suuremmassa muodossa.

Yhtiön verkkosivuilla julkaistusta MWC-kutsusta nimittäin löytyi maininta toistaiseksi julkaisemattomasta Galaxy Note 10.1:stä. Vaikka laitteen ominaisuuksista ei ole vielä tarkkaa tietoa, niin yhteys aiemmin julkaistuun Galaxy Noteen näyttäisi perustuvan yhteensopivuuteen S Pen -kynän kanssa.

S Pen on käytännössä stylus-kynä, jota voidaan hyödyntää sormien ohella kosketusnäytöllisen laitteen hallinnassa. S Penin avulla tietyt askareet sujuvat joutuisammin kuin sormeilemalla. Kynästä löytyvää painiketta painamalla esimerkiksi karttasovelluksessa, puhelin ottaa ruutukaappauksen ja avaa kuvan editoriin. Muistiinpanojen kirjoittaminen on myös kätevää kynän avulla.

The Vergen julkaiseman jutun perusteella Galaxy Note 10.1 on suunnattu opetuksellisiin (esim. muistiinpanojen tekeminen) ja sisällöntuotannollisiin käyttötarkoituksiin. Alla olevasta Galaxy Note -arviosta voi katsoa miltä S Pen näyttää ja tuntuu tositoimessa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

3rd_party
3rd_party
Voi jos Samsung liittäisi tähän versioon jo kunnollisen paineentunnistuksen... "Sisällöntuotannolliset käyttötarkoitukset" lupaavat hyvää, mutta ehkä on silti parasta olla toivomatta liikoja.

Kommentoi uutista