AfterDawn logo

Samsungilta tulossa 10-tuumainen Galaxy Note

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Samsungin viime syksynä esittelemä, älypuhelimen ja tabletin hybridiä edustava Galaxy Note on saamassa jatkoa tuplasti suuremmassa muodossa.

Yhtiön verkkosivuilla julkaistusta MWC-kutsusta nimittäin löytyi maininta toistaiseksi julkaisemattomasta Galaxy Note 10.1:stä. Vaikka laitteen ominaisuuksista ei ole vielä tarkkaa tietoa, niin yhteys aiemmin julkaistuun Galaxy Noteen näyttäisi perustuvan yhteensopivuuteen S Pen -kynän kanssa.

S Pen on käytännössä stylus-kynä, jota voidaan hyödyntää sormien ohella kosketusnäytöllisen laitteen hallinnassa. S Penin avulla tietyt askareet sujuvat joutuisammin kuin sormeilemalla. Kynästä löytyvää painiketta painamalla esimerkiksi karttasovelluksessa, puhelin ottaa ruutukaappauksen ja avaa kuvan editoriin. Muistiinpanojen kirjoittaminen on myös kätevää kynän avulla.

The Vergen julkaiseman jutun perusteella Galaxy Note 10.1 on suunnattu opetuksellisiin (esim. muistiinpanojen tekeminen) ja sisällöntuotannollisiin käyttötarkoituksiin. Alla olevasta Galaxy Note -arviosta voi katsoa miltä S Pen näyttää ja tuntuu tositoimessa.

1 KOMMENTTI

3rd_party1/1

Voi jos Samsung liittäisi tähän versioon jo kunnollisen paineentunnistuksen... "Sisällöntuotannolliset käyttötarkoitukset" lupaavat hyvää, mutta ehkä on silti parasta olla toivomatta liikoja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT