Nvidia vilauttaa Kepleriä ensi viikonloppuna?

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidia vilauttaa Kepleriä ensi viikonloppuna?
AMD:ltä on luvassa pikapuoliin taas uutta näytönohjainta, mutta Nvidian Kepler-arkkitehtuuriin perustuvien seuraavan sukupolven ensimmäisten korttien julkaisu on vielä hämärän peitossa. Huhut viittaavat huhtikuun alkuun, mutta sitä ennen saattaa olla luvassa pieniä maistiaisia tulevasta.

Nvidia osallistuu ensi viikonloppuna järjestettävään PDXLAN 19 -tapahtumaan, ja lupailee "jotain todella erityistä" pelikehittäjä Gearbox Softwaren kanssa.

Innokkaimmat ovat jo ottaneet tämän merkiksi siitä, että Nvidia aikoo esitellä lanitapahtumassa GK104-piiriin perustuvaa näytönohjainta, jolla pelattaisiin Gearboxin vielä julkaisematonta Aliens: Colonial Marines -peliä ja erityisesti sen PhysX-ominaisuuksia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista