Uusi artikkeli: Vertailussa alle 200 dollarin suorittimet pelikäyttöön

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (5)

Uusi artikkeli: Vertailussa alle 200 dollarin suorittimet pelikäyttöön
Hyvän hinta-teho-suhteen omaavan budjettiprosessorin löytäminen on mukava ja rahanarvoinen löytö. Siksi vertailemme säännöllisesti alle 200 dollarin prosessorit ja testaamme niiden sopivuutta pelikäyttöön.

Edellisen vertailun jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon. AMD on julkaissut Llano-sarjan APU:t ja Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvat FX-sarjan suorittimet, jotka ovat korvaamassa aiemmat Phenom II - ja Athlon-sarjat. Lisäksi Intel on julkaissut kourallisen Sandy Bridge -arkkitehtuuriin perustuvia Pentium-sarjan suorittimia.

Koska kyseessä on prosessoritesti, näytönohjaimena toimii markkinoiden nopein yhden piirin näytönohjain Radeon HD 7970. Sillä varmistetaan, että näytönohjain ei heti muodostu pullonkaulaksi ja tulosten erot todella johtuvat vain suorittimien ominaisuuksista.

Alle 200 dollarin prosessori pelikäyttöön: FX, APU vai Pentium?

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

5 kommenttia

gigguli
Kappaskappas, jos nyt Afterdawnin taistelu loppuisi!
E: Älkää nyt oikeesti jaksako enää sitten keksiä tekosyitä AMD:n puolesta...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12. helmikuuta, 2012 @ 17:43
emagdnim
jospa gigguli lukis artikkelin. Toisekseen tämä ei ole afterdawn. Tom's hardwaresta löytyy lähes kaikki samat artikkelit. Tässäki paistaa suomennos läpi vähän liian selkeästi artikkeleineen ym. jota ei suomenkielessä ole. http://www.tomshardware.com/reviews/gam...hmark,3120.html
emagdnim
Totta nuo hinnat olis voinu suomentaja viilata kuntoon. Ei me suomessa dollareita käytetä. AD:llahan on hintavertailuki olemassa.
jvph76
Originally posted by gigguli:
Kappaskappas, jos nyt Afterdawnin taistelu loppuisi!
E: Älkää nyt oikeesti jaksako enää sitten keksiä tekosyitä AMD:n puolesta...
Jaa a. Eipä tekosyytä tarvita. Itse olen tyytyväinen omaan AMD.n phenom II x4 955. Joka on pyörinyt jo puoli vuotta 3,8GHz vakaasti yhtäsoittoa, ja sehän lienee vastannee 980 tai 985 joka myös pärjäsi ihan kohtuulla noissa testeissä,, varsinkin 145€.n suorittimeksi..

FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100

gigguli
Originally posted by emagdnim:
jospa gigguli lukis artikkelin. Toisekseen tämä ei ole afterdawn. Tom's hardwaresta löytyy lähes kaikki samat artikkelit. Tässäki paistaa suomennos läpi vähän liian selkeästi artikkeleineen ym. jota ei suomenkielessä ole. http://www.tomshardware.com/reviews/gam...hmark,3120.html

Et varmaan ole tietoinen AD:n prossusodasta? Siellä nämä uusjonnet tappelevat näistä halvoista prossuista, että kumpi kannattaisi ottaa, AMD (960t) vai Intel (2100). Jos jaksaisivat edes suomennoksen lukea jostain revikasta, niin olisi kiva.

Ja siis nämä thw:n artikkelit linkataan Afterdawnin etusivulle ja ovat jonkunlaisia yhteistyökumppaneita. Sen takia viittasin tohon Afterdawniin...

Kommentoi uutista