Samsung paljasti uuden sukupolven huippukannettavan liian aikaisin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Samsung paljasti uuden sukupolven huippukannettavan liian aikaisin
Samsung julkaisi verkkosivuillaan virallisen esittelysivun yhtiön seuraavan sukupolven kannettavasta.

Vaikka Samsung ottikin sivun pois langoilta, niin Google ehti tallentaa sen välimuistiinsa. Pelikäyttöön tarkoitetusta Samsung Series 7 NP700G7C:stä löytyy Intelin Ivy Bridge -arkkitehtuuriin perustuva Core i7-3610QM -suoritin. Kellotaajuus nousee parhaimmillaan 2,3 gigahertsiin. Tietokone tukee Intelin Wireless Display -teknologiaa.

Grafiikassakin on siirrytty seuraavan sukupolven ratkaisuihin. Koneesta löytyy Nvidian GeForce GTX 675M. DDR3-muistia on lisätty 16 gigatavun verran. Tallennustilasta vastaa kahden teratavun kiintolevy, jota on terästetty kahdeksan gigatavun ExpressCache-välimuistilla.

Kannettavan näyttö on 17,3-tuumainen ja se tukee täyttä teräväpiirtotarkkuutta. Hintaa laitteistolle kertyy 1699 dollaria.

1 kommentti

hannibal_pjv
Nvidia 675? Onko tietoa jo mihin oikeaan GPU piirisarjaan tuo liittyy? Yleensähän mobiilisuorittimet ovat yhtä tai kahta sukupolvea vanhempia kuin pöytäversiot... Aika iso numeroinen suoritis tosin, joten tehoa luulisi löytyvät oli mitä sukupolvea hyvänsä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille