Microsoft paljasti Windows 8 beta -julkaisun päivämäärän

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Microsoft paljasti Windows 8 beta -julkaisun päivämäärän
Microsoft on ilmoittanut esittelevänsä pitkään odotetun Windows 8 Consumer Preview -version 29. helmikuuta Barcelonassa. Julkaisua odotettiin helmikuun aikana ja mobiilialan isoin vuotuinen tapahtuma lienee sopiva paikka uuden myös mobiilikäyttöön suunnitellun Windowsin julkaisupaikaksi.

Julkaisun myötä Consumer Preview -nimellä tunnettu beta-versio Microsoftin tulevasta käyttöjärjestelmästä tulee kaikkien saataville ja testattavaksi. Yhtiö aikoo julkaista myöhemmin myös yrityskäyttäjien testattavaksi tarkoitetun Enterprise Preview -version.

Nyt julkaistavan version odotetaan muistuttavan läheisesti lopullista versiota ja suurempia muutoksia tuskin tapahtuu ennen virallista ensi syksynä tapahtuvaa julkaisua.

1 kommentti

johtaja59
Tätä onkin odotettu. Devi versiota en ole vaivautunut testaamaan, kun se on vielä liian keskeneräinen, mutta tämä lienee lähelle RC.

Kommentoi uutista